Chci si poridit monitor, nejlepe 19'', a narazil jsem na tenhle model: miro P19F98. Zaujala me cena (6 947,00Kc s DPH) a skutecnost, ze ma plochou SAMSUNG obrazovku. Co si o tehle znacce myslite? Dik
Printable View
Chci si poridit monitor, nejlepe 19'', a narazil jsem na tenhle model: miro P19F98. Zaujala me cena (6 947,00Kc s DPH) a skutecnost, ze ma plochou SAMSUNG obrazovku. Co si o tehle znacce myslite? Dik
driv delali spicka monitory, ted pod znackou Miro delaji tezky lowendy a spicku prodavaji pod znackou Radius
jj miro nestoji za moc, muzu to posoudit i z pohledu uzivatele, mel sem ho doma skoro rok a obraz je fakt osklivej :( a pekne blbe se na ne cokoliv shani(treba noha pod monas)
ja osobne sa vobec nezajimam o znacku, ale iba o to ake rozlisenie
pri akej frekvencii zvladne,
a hlavne
- aky ma obraz! ved to su rozdiely aj v ramci modelovej
rady....
ale ta znacka bude asi nejaki totalni lowend........ :-)
Rozliseni ma 1600 x 1200 pri 78 Hz, 1280 x 1024 pri 91 Hz, 1152 x 864 pri 108 Hz, 1024 x 768 pri 121 Hz, 800 x 600 pri 154 Hz. Vic se toho da najit na www.agora.cz Monitory -> Miro CRT. Nemyslim, ze by to byla nejaka super kvalita, ale zajimalo by me, jakymi vadami by mohl trpet, kdybych predpokladal, ze obrazovka (SAMSUNG) by byla kvalitni. DikCitace:
Původně odeslal lol555
.... kamos si snad poridil presne tenhle model a rikal, ze uz to neni zdaleka vono, co to bejvalo, tak jak je to pro dnesni dobu tradicni ;D (predtim mel este good 17") ... a jaky vady by byly nasnade? .... geometrie, linearita, vostrost, moire, homogenita baref, konvergence .. a bla bla blablabla .. tak nak :wink:
No tak nakonec si asi koupim Hyundai ImageQuest Q910. Procetl jsem si forum a vypada to, ze jsou s nim uzivatele docela spokojeni a ta cena (8500 s DPH) je taky celkem prijemna. Diky moc za vsechny odpovedi.
bratr má doma tentýž model akorát 17" (miro) a je spokojen....mj já když jsem na něj čučel tak taky....