LCD TV ECG 32" z alzy - koupil jsem SENCOR - poznatky
zdar
chtel bych ted pred vanocema koupit nejakou levnou LCD tv http://www.alza.cz/lcd-televizor-ecg...vbt-d90695.htm zatim bude v obyvaku a az nasetrim na neco vetsiho/lepsiho tak tato pujde do loznice.
zajimaji me nazory pouze uzivatelu, kteri ji maji a meli treba moznost porovnat i s necim jinym a nebo kdo opravdu televizim rozumi a rekne mi tohle nekupij protoze pouzivaji tyhle obvody a tyhle logaritmy atd...
nazory typu ECG bych si nekoupil to je shit bla bla me nezajmaji vim ze stoji 9.990,- a necekma od toho zazraky.
bude se na tom poustet TV ze SAT + obcas notas - filmy DVD rip nebo HD 720p (ted mame 21" CRT Sony :-)
DOTAZY:
-jakou to ma revizi HDMI ? (1.1,1.2,1.3)
-kdyz ro pripojim pres PC in bude problem s rozlisenim?
-kdyz napisete neco k OBRAZ / ZVUK budu rad
no a taky jestli si treba ma cenu priplatit 2000,- a koupit Samsung nebo to za to nestoji?
http://www.alza.cz/32-palcova-lcd-tv...ack-d99053.htm
ECG nebo SENCOR?
http://www.alza.cz/32-lcd-tv-sencor-slt-3208-d98208.htm
proste chci ted rychle koupit levnou LCD do vanoc s aspon 32" kdyby nekdo vedel o jinem typu taky napiste
DIKY VSEM
Re: LCD TV ECG 32" z alzy - kdo ma vlastni zkusen.?
Cau nejlepsi lcd do 12000Kc je sharp.Kazdy den ctu diskuze na tvfreak a tam jsou odbornici na slovo vzati,to musis uznat.Ja bych si radsi ty dva tisice priplatil,tv nekupujes na mesic......vice na tvfreak.cz diskuze o lcd,ted si nevzpomenu na presny model toho sharpu......
cau dik. na TVFREAK chodim, ale ne do fora
muzes pls hodit link je tam toho mraky nemuzu hledat (nejsem zaregistrovany)
Tak se zaregistruj,minuta registrace a muzes si toho precist mraky.
Na tvfreaku zejména se můžeš dočíst, že levné televize nebrat, nedá se na to dívat, je to hnus a tak všelijak podobně, ale když do toho nebudeš moc rejpat, tak ti bude stačit i ta nejlevnější televize co se prodává a ještě z toho obrazu budeš nadšenej. Já před 3 týdny přecházel z 55 cm crt na 37" LCD 37LG3000. Je to nejlevnější model a kouká se mi na něj skvěle. Až bude co do toho pouštět, tak možná bude mít smysl kupovat něco na trošičku vyšší úrovni. Zatím ale dobrou službu udělá i ten největší lowend ;)
Ja jsem ted kupoval PAnasonic 32LED8F (tusim ze to mam dobre) a nemuzu si ji vynachvalit. Na tu hruzu co leze z analogu je to zlate :D
diky chlapi, ale vy mate TV za 16.000,- to si myslim ze bude kua rozdil :-) oproti te ECG nebo Sencoru za 9000,-.
jako i kdyz ja myslim, ze to zas tak strasny nemuze byt (nebo jo?). je pravda ze sem si vzvykl za posledni roky na S-IPS panely a monitory chci vzdycky ty lepsi. ale u te televize kdyz do toho stejne leze 720x576 jeste nejakej hroznej bitrate.... si myslim, ze to nehraje takovou roli. no hlavne aby nevypadal blbe HD 720p signal. tech filmu uz mam dost a tohle je jeden duvod proc do te TV jdu.
2 Příloh-a(y)
Re: LCD TV ECG 32" z alzy - koupil jsem Sencor - poznatky
tak sem vcera koupil Sencora 3209 a docela dobry. nejake poznatky:
- cerna neni uplne cerna spis hodne tmave modra (ne seda)
- prepal maji u cervene ale po kalibraci ok
- neda se presne nastelovat pri kalibraci 6500K dostal jsem se na 7600K
+ dostacuji ci pocet vstupu
+ dobra CZ
+ analog i DVB-T
+ DVBT ma dobrou citlivost (chytam na prutovku za Prahou)
+ po kalibraci hodnota dE 0,79 (coz mi prijde az moc dobre...)
+ panel toshiba
kontrast 982:1