mam CPU ATHLON XP 2400+ serii AIUCB a vubec mi nejde taktovat.Nemate s tim někdo zkušenosti??Max FSB je 140 pak musim resetovat BIOS mam desku MSI KT4 V.když to dam třeba na 166 a zmenšim nasobič nebo ho nechat tak stejne to nejede.
Printable View
mam CPU ATHLON XP 2400+ serii AIUCB a vubec mi nejde taktovat.Nemate s tim někdo zkušenosti??Max FSB je 140 pak musim resetovat BIOS mam desku MSI KT4 V.když to dam třeba na 166 a zmenšim nasobič nebo ho nechat tak stejne to nejede.
To bude nejspíš Ačková série, ty budou mít strop kolem 2400+ ... takže máš asi smůlu. Zvedal jsi mu napětí?
zvedal a nepomohlo
tak to sa mylis je to B seriaCitace:
Původně odeslal Marty
pre Fleka ake mas pamete ked dvihas FSB procesora dvihas aj FSB pameti tak ti to moze postat na nich
Jasne ze to je BO :!: Palomino ci T-Bred AO sa nikdy nevyrabali nad 2200+ a on ma na defaulte 2400+ nie :wink:
Máš na desce aktuální BIOS :?: Mně to s tím původním šlo taky blbě :idea:Citace:
Původně odeslal Fleak
Ale vyráběli se A0 2400+ .. byly to BOX verze (AIRGA)Citace:
Původně odeslal Semik
Takový blbý kus bys asi těžko měl :) to bude spíš problém v desce.Zkus to na nějakém Epoxu nebo Abitu a uvidíš že to půjde lépe.Citace:
Původně odeslal Fleak
Koukněte se na steeping-AIUCB- je to B0 a vypadá,že i dobrá série.Citace:
Původně odeslal Fleak
Citace:
Původně odeslal Pavelka
dobra serie je auiHb cecko bude asi horsi
Mam DDR 400 MHz.Asi to je fakt deskou ale zkoušel jsem to i na ECS K7S5A a neělo to ani na 143 MHz.Zkusim ten BIOS ale tim to asi nebude
Ha :-o zásadní nevědomost... stydím se :oops:
A není problém v chlazení?
V chlazení to asi nebude mam Volcano 9