Odstoupeni od smlouvy pri koupi použité věci
Internetovy obchod prodava zbozi u ktereho deklaruje ze bylo pouzivano 4mesice, zaruka uz u nej tedy je jen 20 měsíců (nestihli opravit v 30denni lhute). Kdyz si ho objednam mam stejne jako u noveho pravo 14dni bez udani duvodu to poslat zpatky?
Hledal jsem ale primo tenhle pripad jsem nenasel...
Re: Odstoupeni od smlouvy pri koupi použité věci
Mas, zakon nemluvi o tom, zda si kupujes novou/pouzitou vec, ale o uzavreni kupni smlouvy na dalku.
JJ, vrácení do 14ti dní by neměl být žádný problém, alespoň u nás na Cybexu to takhle u "jetého" zboží funguje stejně jako u klasického nerozbaleného zboží.
Citace:
Původně odeslal
Vykuk
JJ, vrácení do 14ti dní by neměl být žádný problém, alespoň u nás na Cybexu to takhle u "jetého" zboží funguje stejně jako u klasického nerozbaleného zboží.
To jsem rad, objednal jsem si totiz z Cybexu takhle GPSku, zejtra by mela prijit :-)
Tak kdyby náhodou něco, tak i přes GPS jsem tu já, dej vědět, pořeším :)
EDIT: pokud tam máš záruku ještě 20 měsíců, tak by měla bejt hodně málo jetá... vzhledem k pomalosti našeho reklamačního oddělení bych to viděl tak na 2-4 týdny používání, pak servis a zbytek "lehárko" na reklamačním skladu, než si někdo všimnul, že bychom to mohli dát do prodeje :-/