ATI Catalyst™ 8.10 with CP
Re: ATI Catalyst™ 8.10 with CP
Citace:
Původně odeslal
AjsTi
Pokud má někdo funkční návod, jak z tohoto linku dostat soubor v čase který si usmyslí uživatel nikoli server, zašlu mu poukázku na pivko!
Střídám různé browsery, zběsile buším do F5 v kombinaci s klikáním myši, někdy se úspěch dostaví, jindy marnost nad marnost (jako v tomto případě, kdy druhý den vysílám pokusy a nic, grrrrr).
Re: ATI Catalyst™ 8.10 with CP
Citace:
Původně odeslal
AjsTi
Tak se mi to z toho linku podařilo stáhnout..
Jinak kdyby někdo na to neměl nervy tak jsem to hodil sem:
Download
Re: ATI Catalyst™ 8.10 FarCry 2 Hotfix
Citace:
This hotfix
* Improves performance for the DirectX 9 version of Far Cry 2 on CrossFire™ compatible systems
* Improves performance for the DirectX 10 version of Far Cry 2 on both single and CrossFire™ compatible systems
Far Cry 2 XP HotFix (includes XP 32-bit and 64-bit)
Far Cry 2 Vista HotFix (includes Vista 32-bit and 64-bit)
Far Cry 2, Stalker Clear Sky, Brother In Arms - Hell's Highway HotFix
Jde o novy HotFix z 29.10.
# Improves performance for the DirectX 9 version of Far Cry 2 on CrossFire™ compatible systems
# Improves performance for the DirectX 10 version of Far Cry 2 on both single and CrossFire™ compatible systems
# Improves performance for the DirectX 10 and DirectX 10.1 version of Stalker Clear Sky on both single and CrossFireX configurations at higher resolutions
# Brothers in Arms - Hells Highway no longer displays corruption on the 'Black Friday' level. -- pruhledne objekty a padani v misi s destem.
DOWNLOAD:
WinXP
WinVista
Re: ATI Catalyst(tm) 8.10
Používám Overdrive v CCC a vše jede jak má....
Citace:
Původně odeslal
Haste
Používám Overdrive v CCC a vše jede jak má....
no ale overdrive ide len do 675/1050 nejde to nejako hacknut aby to dalo dajme tomu 710/1100;)
Ty sis neprocházel thread o HD4800? Máš 2 možnosti: 1. Radeon BIOS editor 2. Na techpowerup vyhledat BIOS s vyšší hranicí OD.
Osobně ji mám na 825/4400 právě přes OD.
Citace:
Původně odeslal
Haste
Ty sis neprocházel thread o HD4800? Máš 2 možnosti: 1. Radeon BIOS editor 2. Na techpowerup vyhledat BIOS s vyšší hranicí OD.
Osobně ji mám na 825/4400 právě přes OD.
no do toho sa mi velmi nechce ale budis skusim to mozno