Všude píšou, že ten program se dodává na inst.CD, ale já ho tam nemám. Prosím napište, kde jej seženu. Prý umí taktovat i "zamčené" grafiky... Díky moc.
Printable View
Všude píšou, že ten program se dodává na inst.CD, ale já ho tam nemám. Prosím napište, kde jej seženu. Prý umí taktovat i "zamčené" grafiky... Díky moc.
Ani ja ho tam nemam. To by bolo trosku divne keby vyrobca zamkol BIOS proti OC a potom by ti dal utilitu ktorou to obides, nie ?Citace:
Původně odeslal @re
No nevim, divne to je, ale nikdy nevis... Prave u tech novych karet to davaji. Ja potrebuju taktovak RADEONA 9000... Snad pomuze novy BIOS...
Jo jo, o to jsem se taky párkrát marně pokusil.. jakže se ten program jmenuje? V titulku threadu je to nějaký ukousnutý.
REDLINE
Tak by ho mohol niekto z novych majitelov sharnut, nie ? Mam uz 2 updaty :-)
ja dostal ke sve sapphirce celkem 3 CD :eek: jedno s PowerDVD a dve (stejny?) s ovladacem(a)... ale zadnej redline sem tam nenasel :?
Tak už to stahuju. http://www.sapphiretech.com/downloads/utility.asp
Ale nevím jestli to bude fachčit, když je to update? No uvidíme :)
EDIT:
Nefachčí :(
Můžete někdo kdo to máte hodit na net full install? thx
Ked to nemate kde dat tak mozem poskytnut FTP priestor, dajte mi vediet.
TO TO FAKT NIKDO NEMÁTE? ??? :-(
EE. Ja som skusil cez vikend V-Tuner od Gigabyte, ale aby to fungovalo musel som flashnut bios kde bol uvedeny Gigabyte ako vendor. Ale ukazovalo mi tam cisla ktore dostalo delenim frekvencii 3. Takze pri 330MHz mi V-Tuner ukazoval 110MHz. Netusim preco. Takze pouzivam nadalej RivaTuner.Citace:
Původně odeslal Marty
Ked to niekto budete mat, mozem poskytnut http priestor.
A ja zas FTP priestor na dvoch sitoch 100Mbps :-)
Tak máte to někdo nebo ne? :(
taky ho chcu :|
Dobre, tak vypisujem odmenu za tento program :-)
Akykolvek film, akukolvek hru, akykolvek program.
Alebo 7 dnovy pristup na moj FTP server :wink:
To jsem sam zvedav,jestli to pretaktuje i zamcenou R9500PRO????Uz jsem psal kamosovi - ten si nedavno kupoval Sapphire 9100 - snad to tam bude mit ;D
Já taky a ... nemám to tam. :evil:Citace:
Původně odeslal ITpozemstan
Tak kamos to taky nema.... :evil: Ze by to dodavali jen k zamcenym R9500PRO a R9700?????KUVA CHLOPI!Jestli to tady nekdo mate,tak se podelte!!!!
.... dneska mi dorazil Saphire 9700 a redline verze 1.2 .. jestli to este nekdo chce .. ma to asi 1,8 mega ....
jasne,posli me to na -_-@email.cz hodim to na web a dam sem link :DCitace:
Původně odeslal : PRASoR :
jo,tak je to tady: www.madman.borec.cz/RedLine_1.2_release.rar thx : PRASoR : :D
.... you are willcome :wink: ;D
ehm errrhm eee,kdybyste meli nake problemy s instalaci nebo neco nevedeli tak me napiste sz nebo na icq.jinak kdyby vam to nechtelo vzit R9100 jako ze me to nevzalo ze to nepodporuje,tak se podivejte do souboru install a smazte cely radek IgnoreVideoDeviceIDs,pak spustte setup a melo by to dat na vyber jakou mate kartu,dejte tam neco a zas to napise ze to nepodporuje,pak se podivejte do souboru installlog a tam bude napsany 4mistny kod vasi karty,ten pridejte do souboru install.inf do radku SupportedVideoCards a melo by to jet ;D
DIKY