Re: BFG 8800 OC2 problems
nezbyde ti nic jinyho nez do svoji desky hodit jinou grafiku,treba pucenou od kamose, jestli nepude tak je problem v desce. kazdopadne si zbytecne koupil zdroj
Definuj "počítač vůbec nenajede". Pípá to nějak, hrabe to někam, bliká to nějak?
Nenajede obraz z grafiky. Pocitac se jen zapne, grafika se zacne tocit na plny kule a to je vse...disk je taky slyset.
Uz nevim kde hledat pomoc...uz sem se smiril s tim ze kopim novou desku..
HELP ANYONE !!!
Citace:
Původně odeslal
aikoCZ
Uz nevim kde hledat pomoc...uz sem se smiril s tim ze kopim novou desku..
HELP ANYONE !!!
Máš tam speaker? Ten má totiž pro rozdílné závady rozdílný zvukový výstup. A domnívám se, že se zde najdou i osoby které by na základě alespoň naznačení tohoto zvuku poradily kde by měl být problém. Ten totiž nemusí být na desce... Jo a já mezi ty odborníky nepatřím, ale vím že tu tací jsou.
Z mojí strany možná jen blbý dotaz, přídavné napájení(4-pin,6pin - nevím teď jistě co na 88GT je) jsi zapojil? A zkoušel jsi do té desky jinou GK(to už se někto ptal, že?)? Na zoufalé volání ti sotva někdo odpoví, musíš taky projevit nějakou aktivitu sám, pokud si myslíš, že se někdo zeptá na adresu a přijede ti to opravit, tak se asi načekáš.
Btw ten zdroj si možná opravdu koupil zbytečně.
Pomoc domu necekam. Jen jestli nekdo nevi, jestli je to nejakou nekompatibilitou a nebo necim jinym. Samotnyho me to zajima. Jinak jine dve grafiky tam jedou bez problemu.. His 2600 Xt a x1950pro tam jedou v pohode...kabel mam taky pripojenej, jinak by se grafika ani nerozbehla ne? Proste tam je nejakej problem na kterej nemuzu prijit. A s tim speakrem nevim, ale myslim ze nemam, a taky si myslim ze by tato deska mela s touto grafikou fungovat normalne...
Co se týče nekompatibility tak ti moc neporadím, to je parketa spíše pro prodejce, ale jinak pokud tam jiné dvě grafiky jedou, tak to moc na desku nevypadá(pokud budu předpokládat, že na ní není nějaký problém s napájením PCI-e slotu, ktarý sice nakrmí 2600XT a 1950PRO ale 88GT už ne(přeci jenom první dvě jmenované mají podle mého názoru nižší požadavky na napájení)), ale zároveň mě nenapadá nic jiného co by za to mohlo. Jinak osobně ale nemám s deskami na nForce chipsetu moc dobré zkušenosti....
http://www.czechcomputer.cz/disc_doc...7A.html?&all=1
a podle téhle diskuze se zdá že tu desku proklíná i několik dalších osob.
Když si to tak po sobě čtu, tak mám pocit že kromě výměny desky jsem vlastně taky nic jinýho neporadil... :confused:
jestli ta volba v biosu je, zkus přidat napětí pro PCI-E, nový bios (pokud je) jsi zkoušel, je to docela paradox, že na NV čipsetu nechce je NV grafika
Mně se kdysi při koupi 8800gt stalo to samý. Karta jela, nainstaloval jsem forceware a najednou se pc restartoval a od tý doby nenajel obraz i když počítač naběhl a větrák na kartě se točil jak jatej. Nic nepomáhalo tak jsem grafiku i s deskou vzal do czc na reklamaci, tam to zapojili a normálně to jelo, pak jsem to přines domů a najednou to fungovalo taky. Sice ti tenhle popis nepomůže, ale vidíš že tenhle prapodivnej problém nemáš sám.