Re: Hnusné zpomalení pamětí
imho je to jenom nějaká haluz. v everestu máš kolik?
Zítra to testnu a dám to sem, dnes jsem už zavřel bednu
Typická ukázka nadbytku paměti operačního systému. Systém má se správou paměti takovou režii, že se s přidáváním paměti zpomaluje.:D
2 Příloh-a(y)
tak v everesu to už tak zle nevypadá, ale stejně to je pomalejší (testoval jsem to vše 5x a hodnoty se měnily +-10)
Uplne normalni pro 800Mhz pameti...
Ahoj. O zpomalení nejde, ale... Jsem celkem laik v této oblasti, tak se zeptám povolanějších. Koupil jsem RAM A-Data 2x1GB kit (pův. 1x512MB). Zrychlení PC je zřetelné, ale kolega v práci říkal, že by hodnoty v duálu měly být vyšší. Přikládám test z Everestu. PC jsem si nechal složit cca před necelými 5 lety, byla provedena jen úprava FSB (ne mnou). V BIOSu mám u pamětí 3-3-3-8, ale Everest trvdí něco jiného.
Teď trochu mimo mísu. OC jsem si pročetl, ale nejsem z toho vůbec moudrý. Co by se dalo z této sestavy ještě vymáčknout? Nový komp zatím nepřipadá v úvahu :rolleyes:. Děkuji.
http://img2.imgup.eu/cachemem.tmb.png http://img3.imgup.eu/cpuid.tmb.png
nastavils 3-3-3-8, ale everest ukazuje 2,5-3-3-8, ale latenci v ns se mi nezdá, tak je nák moc vysoká, i když ja si už nepamatuji co jsem mel u takto starého pocitace. zkus v everestu vybrat test pamětí s porovnáním ostatních počítačů a uvidíš jestli ses na tom spatne nebo ne. taktování takto starého počítače asi nemá cenu, ale stačí zagooglit a někde bude tema o tvém procesoru, kdyztak muzes nataktovat grafiku, to neni nikdy na škodu. ale tu si taky najdi, kam se kdo dostal, abys ji nespálil. pak posli obrázky z těch testů z everestu
edit: tak ted jsem si vsiml, ze mas fsb nataktovano o 51%. procesor uz netaktuj
Díky za radu. V těch hodnotách se nevyznám, takže to nechám tak. Asi to ani tedy nebudu tunit a počkám, až budou peníze na nový komp.