E5200 - revizia, FSB, V-CPU, mboard, chladenie
Zdravim Vas... Rozhodol som sa zalozit tento dred (aj ked uz jeden dred o E5200 je). Prosim, miste sem len tieto informacie :
Revizia :
najvyssie dosiahnute stabilne FSB (dlhodobe) :
najvyssi dosiahnuty stabiny takto (dlhodoby) :
Voltaz CPU :
Mboard (chipset) :
pamate :
chladenie :
zdroj :
Poznamka : sem mozete napisat nejake zaujimavosti, na ktore Ste pri taktovani narazili, pripadne, ci ste dane OC dosiahli pri zapnuti/vypnuti setriacich fcii (EIST, C1E atd...)
Re: E5200 - revizia, FSB, V-CPU, mboard, chladenie
Takze zacnem ja
Revizia : neviem - nepozrel som pred instalaciou CPU
FSB : 250 MHz
MHz : 3125 MHz
Voltaz CPU : 1.216-1.234 podla CPUZ
Mboard (chipset) : MSI P35-NEO-F, P35 chipset
pamate : 2x1GB PQI 800Mhz (voltaz AUTO, casovanie SPD, Mhz po OC si uz presne nepamatam, ale boli malinko pod 800Mhz)
chladenie : AC Freezer7 Pro, ziadne pridavne chladenie
zdroj : Eurocase 400W
poznamka : tento mboard mi stale pustal do procaku voltaz akoby bola v BIOSE nastavena na auto - Voltaz sa zvysovala sama (skontrolovane v CPUZ, BIOSe aj MSI Core center)so zvysujucim sa FSB a pri tom som mal v BIOSe nastavenu voltaz natvrdo na 1.15V... nakoniec som ju nechal na AUTO... na riesenie som neprisiel...
Revizia : neviem - nepozrel som pred instalaciou CPU
FSB : 300 MHz
MHz : 3600 MHz (znizeny nasobic s 12,5 na 12)
Voltaz CPU : 1.254 - 1.278 podla CPUZ
Mboard (chipset) : ASUS P5Q , P45 chipset
pamate : 2x2GB Apacer Golden sample 800Mhz (voltaz 1.9V, casovanie 5,5,5,15 - 800Mhz)
chladenie : AC Freezer7 Pro, 2x 120mm nizkootackovy ventilator
zdroj : Eurocase 450W active PFC
nic proti ale hodnota tohoto threadu je nulova.. navic kdyz sem nenapises to hlavni jako je revize :rolleyes:.. to si chtel mit vlastni tema nebo co?? :-D.. pokracoval bych klasicky uz v jiz rozbehnutym http://4um.overclocking.cz/showthread.php?t=71015 kde se to stejne prakticky nehybe.. a tady tomu nebude jinak
tech lidi co maji E5200 je poskromnu
Citace:
Původně odeslal
rombo
nic proti ale hodnota tohoto threadu je nulova.. navic kdyz sem nenapises to hlavni jako je revize :rolleyes:.. to si chtel mit vlastni tema nebo co?? :-D.. pokracoval bych klasicky uz v jiz rozbehnutym
http://4um.overclocking.cz/showthread.php?t=71015 kde se to stejne prakticky nehybe.. a tady tomu nebude jinak
tech lidi co maji E5200 je poskromnu
Dakujem za postreh... Seriu by som napisal, ale, bohuzial oba pocitace su uz prec ... Pre Teba je mozno tento dred nulovy, ale mne by napr. pomohol... Ved uvidime, co na to Admini... Inaq, pozeram v Tvojom podpise mas tiez E5200 - ublizilo by ti, keby sem namiesto horeuvedeneho napisal to, co sem patri ???
Ps. az sem budete pisat namiesto toho co tu ma byt podobne ako Rombo - naozaj bude hodnota tohto dredu nulova... Tak uz sa prosim zdrzte komentarov... vdaka