problém s přehráváním WMA
Omlouvám se pokud se již tento problém někde řeší pošlete odkaz. Mám problém možná hloupy ale pro mne je neřešitelý. Nainstaloval jsem kopletní nový systém do pc k tomu zakladní ovladače deska grafika atd. pote kodek pack a při přehrávání wma se mi nezobrazuje korektně obraz je to jen zeleno černy obrys nevím jak to nazvat. ostatní formaty jsou v pořádku zobrazovány nejhorší je že se to samé stalo kolegovi a nevíme co stím. Moc děkuji za radu a znova se omlouvám jestli se tato možná pro někoho balní situace řeší ja si nevím rady.
Re: problém s přehráváním WMA
Předpokládám máš na mysli wmv, že jo? Zkusil bych update přehrávače. Každopádně to chce víc informací.
odinstalovat codec pack, a pouzit nejaky prehravac, pouzivajici vlastni kodeky (napada mne ted jen mplayer classic a kmplayer) ;)
ano jde o wmv omlouvám se za omyl. Pouzil jsem nekolik prehrávacu vychozi je windovs media ale skusil jsem i mv2 player ale stejný problém jake info potřebujete opravdu nevim. Procesor intel dual core duo gk na jednom kompu pci expres 256 MB ATI na tom druhem je integrovana GK myslim si že je to v kodeku ale stahl jsem nejnovější a pořad stejný problém
Ja bych zkusil VLC player - http://www.videolan.org/vlc/
jinej prihravac podle me neni reseni, ja bych chybu videl v kodeku , zkud nejaky jiny baliky kodeku , mozna se tam nejaky tlucou tak treba vycistit registry ccleanerem
Přehrávač co nepoužívá systémový kodeky řešením je, ale zbavit se toho codecpacku by to chtělo, tak jako tak.