napr ted mam 2370 @1,775v a MBM ukazuje v zatezi 1,73 v .
Dlouhodobe to kolisa > 1,71 :eek: do 1,78
jde s tim neco udelat?
Printable View
napr ted mam 2370 @1,775v a MBM ukazuje v zatezi 1,73 v .
Dlouhodobe to kolisa > 1,71 :eek: do 1,78
jde s tim neco udelat?
NA TOHLE TO SNAD VYREKLAMUJU!
Jo to kolísá :) takhle blbnul i Asus,jak jsem měl Intel P IV ... dělá to i Leadtek s Nforce2 čipsetem i MSI .. ale na stabilitě to nijak neubírá.Citace:
Původně odeslal BRUCEF
To je mi jeasny ze ne. Ale do to ze jim muzu rict ze me kolisani stabilitu ovlivnuje! Oni to mohou uznat.
ja mam nastavene na 1,725 a dava to zevraj 1.75-1.78Citace:
Původně odeslal BRUCEF
ja bych to nijak neresil... tohle je malickost :wink: a pokud bys v krame otravoval casto s takovyma kravinama, tak by se na tebe potom nekdy mohli vys*at.... :?
¨ja nerikam ,ze to chci reklamovat, jen jestli to ma take nekdo a popripade jestli to jde nejakym zpusobem vylepsit :)
Napada me pouze zvysit napeti pro pozadovanou stabilitu.
Zdroj mam 340w , neni to malo ?:)
ja myslim, ze ten zdroj staci azaz... :)Citace:
Původně odeslal BRUCEF
jo jo me to taky kolisa a dava me taky mene s jakymkoliv BIOSEM
suhlas aj mne to ukazuje nizsie mam procesor na 1.6 a ukazuje to medzi 1.57-1.58
Tam nejede moc o to ze to dava mene i kdyz me to sere ale ze pri PRIME95+CPUBURN to skoci z 1.70 na 1.74! To uz je upne nahovno regulator!
Přesně tak, regulátory VCore jsou na ***** Mám na NF7 ten samej problém, kolísání VCore v rozmezí 0.02-0.03V a celkově je VCore nižší, než nastavení v biosu. Dalo by se to asi vyřešit těžkou modifikací desky - dát lepší stabilizátory a hlavně pořádný kondíky. Ale to asi nikdo dělat nebudeme, že. ;DCitace:
Původně odeslal -=Ondra=-
mne to zase pridava. Teraz tam mam 1,5V nastavene, ale podla HW doktora: 1,76-1,79 :?Citace:
Původně odeslal Halen
TO JE BLBOST! To musi bejt chyba mereni.Citace:
Původně odeslal salwator
Me to kolisa jak svine pri MAX zatezi to dava misti 1.575 v biosu jen 1.50!
Blbost to není. Mě to se starším BIOSem ukazovalo vždy menší voltáž, než jaká byla nastavena v BIOSu a po flashutí nového BIOSu hodnoty ukazují větší voltáž než je nastaveno v BIOSu. :| Tak a teď si vyber! Nevím co bylo správně.Citace:
Ja myslel ze je blbost mit nastaveno 1.5v v BIOSU a aby to merilo 1.775! Nebo to spatnej rogram (SW chyba)...
OK blbě jsem přečetl ten post. :oops:Citace:
kuva ja som to posral, stratila sa mi tam 7. Jasne mam nastavene 1,75 :oops:Citace:
Lepsi kdyz to pridava nez ubira.... :wink:
tak na tejto doske mas dost velky rozsah napetia, aj keby uberalo :-)Citace:
Tych 2,3V /myslim/ tam asi nikto davat nebude :wink:
mě to taky kolísá až o 0.3. ale asi to dělaj všechny tyhle desky. komp nepadá tak proč to řešit, cok? :wink:
0,3 je OK ale 0,8 je uz trochu moc a jeste kdyz to skaze o 0,5-0,6!
Ty chces rict, ze ti napeti kolisa o 0.3 az 0.8V? Tedy napriklad nastaveno 1.5V a mas 1.8 az 2.3V? asi ses upsal o jednu desetinou carku ne?Citace:
Jinak mne tez dava min priklad nastaveno 1.675 a mam realne 1.63 pri zatezi 1.62. To ze deska dava min a lehce se houpe napeti na Vcore znamena opravdu blby stabilizatory a kondiky (Abit uz asi jinej nebude ;D ) , ale velky hupy pri zatizeni muzou bejt taky zdrojem a nehres na to, ze mas 350W Fortron i ten muze jit do kopru...