-
m726 a 60gb hdd nelze?
hi
otazka zrejme pro m726mastera rainbowa
jiz kdysi si mi stouto deskou hodne pomohl,
deska fungovala ok ale ted opet zmenila majitele a znamej si koupil
hdd western digital tusim 60GB. Tvrdil ze mu to nekdo zpojil a ze mu to jelo. Pak mi volal ze mu to nejak nejede, blbne cdromka a disketovka.
tak sem prisel smele vse rozpojil prenastavil master/slave a vse slapalo ok az na disk. Ten zaboha nejede na zadne pozici, ani master ani slave.
je deska schopna vubec disk rozchodit? jaky bios jesi je nejakej novejsi treba zavest.
thx a lot
-
Nad 32GB to robi blbosti. Osobne som to neskusal ale vraj pomaha nastavit parametre disku v BIOSe rucne. BIOS moze ukazovat nezmyselnu velkost ale v FDISKu by to malo byt OK.
-
okey vyzkusam jesi to nepude 60 zabavim a dam mu tam svou 10
aspon nez si poridi novej komp... muhehehehe
-
Mam tenhle board na starym kompu,hele nastv vsechny parametry disku v biosu rucne(zjistis je na webu WD) ....a pak to pojede!!!!!
Presne tehle disk WD 60gb sem tam mel a jel v poho,akorat se musi nastavit ty hodnoty....
-
jo neska to zrejme prubnu..
malej detail ten disk je 80gb sem zjistil, snad to pude :?:
-
tak to je snad jedno....rikam zjisti se na wevu ty hodnoty a pak napis jak to jede...
-
ty hodnoty mam vzal sem si ten disk dom, z biosu je u sebe vopsal a u neho mu to manualne ponastavim akorat sem ted veskole tak s tim moc nenadelam
-
No tak pak dej vedet jestli to faka.... :)
-
mno tak ty hodnoty do toho biosu zadat nesly. Zadal sem cylindry a jak sem daval clustery tak se ten komp dycky sekl. Vona se z tech dvou hodnot pocita velikost disku a jak byla vetsi nez 65GB tak to deska snad ani nezvladla zobrazit.
Tak sme dali ten disk jakoze mensi... ve win se sice vobjevil ale nedalo sena nej dostat ani to neukazovalo velikost. Pak sme ve win spustili scandisk - ten nejel - nahlasil chybu media. pak sme to restartovali a disk najel. V biosu je blbe ale ve vokneczh funguje jak ma
-
???
Můžete mi poradit? Potřeboval bych vědět jakej procák tahle deska zvládne. Mám na ní teď cel 333. Tak jestli má cenu shánět a dávat něco jinýho. Díky Jimi
-
Bez problemov Celeron do 533 (Mendocino), vsetky PIIojky a asi aj PIII-450.
Chodi aj Coppermine v redukcii, ale treba nastavit napatie na redukcii rucne na 1,8V (tzn. redukcia musi mat na to jumery) - inak hrozi odpalenie CPU (mne to tam tusim hodilo nejakych 2,6V :o ).
-
mam podobny problem s deskou ali aladin serije pc100
nevi nekdo jestli by me tam pasoval tulatin nebo p3 na 800-900
diky
-