alternativa k Partition Magic
Dobrý den,
poradíte mi prosím někdo nějakou kvalitní alternativu k Partition Magic? Ten nemohu na svoje Win Vista 64bit nainstalovat, protože ho systém nepodporuje. Zkoušel jsem instalovat Acronis Partition Manager, ale Visty mi vyhodí chybu, že program nebude pracovat správně, protože se snažil nainstalovat svůj ovladač, který není digitálně podepsaný. Nikde nemůžu najít, jak vypnout to ověřování digitálního podpisu, pokud to vůbec jde.
Díky.
Re: alternativa k Partition Magic
Díky za tip, jinak vlastně můj problém spočívá v tom, že mam disk rozdělený na Cčko kde sou Visty (20GB) a pak zbytek cca 90GB....a Vistám těch 20 nestačí, to tam mam jen pár programů :( Dokáže ten program přerozdělit místo za chodu?
Je to live cd, vypneš vistu a nabootuješ z toho cd. Jinak ano, měl by to zvládnout.
A co Vista Disk management? Ten by to také měl umět a je "in".
Citace:
Původně odeslal
Zdenek Dubnicky
Ten umi velke prd. Potreboval jsem tam zmensit/zvetsit partition a leda kulove - slo to pouze o nejakou hodnotu. Tyto veci resim Hirens BootCD
Citace:
Původně odeslal
Zdenek Dubnicky
Umí to, ale pro oddíl s Vistama si uzurpuje docela velký kus a pod danou hodnotu tě nepustí. Já mám dobrou zkušenosti s Paragon Partition Managerem.