Re: sluchátka k mp3manovi
v tyhle cenovy relaci je celkem jedno co koupis, hrat to bude vsechno stejne spatne :) ... pokud bys chtel neco uz celkem kvalitniho a neznicitelnyho, tak Sennheisery CX300 ... problem je samozrejme asymetrickej kabel a dvakrat vetsi ceno no :)
Jakou zmenu v politice Kossu mas na mysli?
Citace:
Původně odeslal
HollyG
Jakou zmenu v politice Kossu mas na mysli?
asi to, ze kdyz nemas vyrobek zakoupen u nas a registrovan, tak pri vymene platis vyssi poplatek jak v pripade registrace. Koss Plug jsem s brachou menil uz 2x (poskozeny kabel u vstupu do sluchatka) a potreti se na to bracha uz vykaslal a koupil si neco jineho.
Já (přítulka) má k T60 Koss Porta Pro a nemůžu si stěžovat. Já je kupoval ještě za 2.500,-, teď za ty prachy (od 850,-) IMHO velice dobrá volba. Nosí se fajně, kabel je tak akorát a zvukově budeš izolován dokonale - naopak okolí ti třeba přispěje pětikorunou, že jim tak pěkně vyhráváš :p
EDIT: kdyžtak jukni na http://www.sluchatka.net/ mají celkem přijatelné ceny (jak čeho) a ke sluchátkům mají vlastní postřehy (pozitivní i negativní) a občas je tam i zákaznická recenze
Ze sluchatka.net mám tohle http://www.sluchatka.net/3-shure-e2c/ a fakt super. Za špunty od shure nebo ultimate ears se fakt ty 2-3k vyplatí dát, pak už budeš jenom nadšen. Dostaneš k nim pytel různejch nástavců z rozličnejch materiálů který mají různý vlastnosti, takže si můžeš vybrat jestli víc basů nebo míň a všechno ve třech velikostech. V jejich poslechovym studiu jsem stravil celé odpoledne a nakonec jsem koupil. Zkoušel jsem i nejvyšší model za 10k a to zase bylo něco uplně jinýho oproti mýmu modelu. Porta pro používám taky, ale je fakt na prd, že to dost ruší lidi okolo.
Do 500 kč bude nejlepší sáhnout po CX-300 od Sennheiseru, na aukru se dají koupit pár korun pod oněch 500. Ke zvuku, rozhodně lepší než Koss plug, měl jsem je nějaký čas a byla to katastrofa, připadal jsem si, jak kdybych si do uší strčil dva malé subwoofery. CX-300 nemají tak brutálně přebasováno (stále mám ale na přehrávači basy ubrané o dost) a dají se celkem poslouchat - za tu cenu nelze čekat zázraky.
senny cx 300 taky doporucuju ... kupoval sem je cca 2 roky zpet asi za 1300 a byly to hodne dobre investovane penize :)
Citace:
Původně odeslal
Dismembered
Do 500 kč bude nejlepší sáhnout po CX-300 od Sennheiseru, na aukru se dají koupit pár korun pod oněch 500.
Specialne na toto bych si daval pozor a trikrat se ujistil, ze se jedna o original a ne fake. Tehle "sennu" je napr. ebay plna za par dolaru a krome otresneho zvuku skoro nejsou rozeznat od originalu.
http://www.anythingbutipod.com/forum...ead.php?t=8392
Citace:
Původně odeslal
meteor
Já (přítulka) má k T60 Koss Porta Pro a nemůžu si stěžovat. Já je kupoval ještě za 2.500,-, teď za ty prachy (od 850,-) IMHO velice dobrá volba. Nosí se fajně, kabel je tak akorát a zvukově budeš izolován dokonale - naopak okolí ti třeba přispěje pětikorunou, že jim tak pěkně vyhráváš :p
mam lepši sluchátka než porty s hlavovým mostem, ale jak sem psal, potřebuju špunty.
Citace:
Původně odeslal
Dismembered
Do 500 kč bude nejlepší sáhnout po CX-300 od Sennheiseru, na aukru se dají koupit pár korun pod oněch 500.
co jsem tak vypozoroval z netu, tak ty na aukru jsou většinou jen napodobeniny...
Je tu někdo kdo má osobní zkušenost s těma creativama630?! Nemám teď moc $..
Za tuhle cenu jsou i na Aukru výhradně padělky.