Re: Ati Radeon 3870 Problem
ja bych zkusli hodit grafiku jinam do jineho pc aby se doopravdy ukazalo jestli je spatna grafika a nebo pci expres slot.
edit: koukam na to a nevim nevim jestli vubec bylo to flashovani biosu na ty atine k necemu kdyz ti ten procik z ty grafiky nevytahne maximum uz v defaultu ale budiz.
tohle mi delalo u 3850ky po taktovani. pomohlo pc nastartovat s jinou pci-e grafikou, pak vypnout a dat starou. vse nabehlo jiz ok
Citace:
Původně odeslal
Euphon1c
ja bych zkusli hodit grafiku jinam do jineho pc aby se doopravdy ukazalo jestli je spatna grafika a nebo pci expres slot.
edit: koukam na to a nevim nevim jestli vubec bylo to flashovani biosu na ty atine k necemu kdyz ti ten procik z ty grafiky nevytahne maximum uz v defaultu ale budiz.
No neviem...ale myslim ze aj po nataktovani...mi vytazenie jadra v RivaTunery v Crysise ukazovalo v istych pasazach hry 99percent...takze si myslim ze taktovanie malo vyznam...a procak v pohode tuto kartu dokaze nakrmit...neviem preco by dve jadra na 2,6GHz nezvadli tuto kartu...
Citace:
Původně odeslal
erik_1
.neviem preco by dve jadra na 2,6GHz nezvadli tuto kartu...
protoze sem mel opterona na 2.8 Ghz a tuhle grafiku nenakrmil ani nahodou, po prechodu na C2D se zvedly fps snad vsude hlavne ty minimalni.
tak to musela byt niekde chyba u teba...ja dosahujem priblizne rovnake fps ako recenzenti na weboch....ktori maju C2D....nevylucujem ale ze su hry...strategie...co su vysadene aj na rychle CPU...ale to u mna nehrozi.
A narast 1 alebo 2 fraemy...za priplatok 2000Sk za CPU nepovazujem za potrebny.
at je to jak chce ja sem si na playforme zalozenym na nf4 chipsetu moc nezahral, po koupeni noveho vnitrku na s. 775 jsem se jen divil coze se v te grafice skrejva, tenkrat kdyz byla novinka :) ver mi v tomhle, ja jsem si taky zahral s tim opteronem , dokonce i s jednojadrem amd 64 na 2,6 Ghz ale proste C2D a vlastne cela ta vetsi propustnost celeho subsystemu dodala hram poradnou stavu. hraju v rozliseni 1280*1024 , detaily na max a bez vyhlazovani.