Re: Problém s TV-OUT nvidia
A v ovladačích máš přepnuto na S-video? ....popř. nemusí se ještě něco přepnout v menu tv?
Na ty 3 piny navíc je v tom konektoru vyvedený RGB.
Citace:
Původně odeslal
Peca-on-line
A v ovladačích máš přepnuto na S-video? ....popř. nemusí se ještě něco přepnout v menu tv?
Na ty 3 piny navíc je v tom konektoru vyvedený RGB.
Jo jo..mám nastaveno S-video. V menu Tv je nastaveno vše dobře. Divné je, že když si pustím video- film na monitoru ( nastaven jako primární) je barevný a o.k a když ho hodím---tedy přesunu na TV ( jako sekundární ) tak je ČB. Taky jsem zkoušel změnit barvy z 32 bit na 16bit a při tom přehozu mi na TV problikly barvy, ale to asi nic nebude :). Kadopádně mi TV S-video bere v pohodě bo než jsem koupil tuhle GK , jel jsem na FX 5700 a filmy byly O.K.
Mas nastavenou spravnou normu PAL D/K?
Jojo...Zkoušel jsem obě...PAL/D i PAL/K1 ...ale žádná změna :rolleyes: Ještě mě napadlo, jestli bych neměl zkusit nějáké starší ovladače GK :) Ale nevím no. Taky jsem přemýšlel jestli nekoupit redukci S-video -sinch, ale nevím jestli to má smysl. Spíše bych řekl že ne. A nai nastavení primárně Tv a sekund. Monitor nic nevyřešilo :(
Jeste existuje moznost spojit 15 a 20 pin ve scartu. Tohle reseni pouzivam sam.
a není to nebezpečné pro Gk bo TV?
To se stává i u delších S-video kabelů příp. nekvalitních konektorů. Pokud to finance dovolí, tak bych zkusil přímo Scart S-video adaptér a kvalitnější s-video kabel do 10m.
tak zkusil jsem i s-video kabel do adapter s-video scart a nic :(
Jak dlouhý je ten s-video kabel?
tak s-video s- video je 2m a ten s-video + jack do scart je 5m.
A ta tvá TV nemá jiný video vstup?
mám ze předu S-video 4 pin a ze zadu 3x scart a dva z nich jsou i pro s.video signál .
Takže ani napřímo propojený výstup z grafiky do s-video vstupu vpředu TV nefunguje barevně?
Ne. Bohužel mi nefunguje vůbec. jen mi to rozhodí nastavení GK a pak muisím přeinstalovávt ovladače GK :(
na staré Gk mi ten kabel šlapal normálně :)
Tak to pak opravdu nevím, máš to nějaké začarované.
Taky si myslím :) Holt budu muset zkoušet dál. uvidím co vymyslím. Jen abych nevymyslel novou Gk :)
Citace:
Původně odeslal
jamamba
a není to nebezpečné pro Gk bo TV?
Pokud je mi znamo, tak to v nejhorsim pripade nefunguje. Navody na tohle spojeni je plny net, takze zkus pohledat.
Takže problém vyřešen. Opravdu stačilo jen propojit 15tý a 20tý pin ve scartu. ;) Zde si dovoluji odkaz na návod http://camp0s.altervista.org/sVideo/how_to.htm