Mám možnost výše uvedené výměny + symbolický doplatek. Mám to udělat ? Jaká je ta Inno3D ?
Printable View
Mám možnost výše uvedené výměny + symbolický doplatek. Mám to udělat ? Jaká je ta Inno3D ?
rozhodne ber tu g3 dostanes o dost vetsi vykon a budes moct taktovat skoro ti500
Zdary!Na taktování neni moc dobrá.Většina lidí jí dostala tak na stejný frekvence jako já.Ale jinak jsem celkem spokojenej s výkonem na mém Duronu.Asi 5700 3dmarku.S GF 2 nemam zkušenosti,ale z mé minulé TNT2,to byl skok ukrutnej ;D
Rozhodně tu výměnu ber! Ve výkonu si pomůžeš o takovejch 25% minimálně!
A jak je na tom jinak, s kvalitou obrazu atd. ?
tady není co řešit. Ber tu GF3 všema deseti. Uvidíš, jak se zrychlej hry.Citace:
Původně odeslal Premo
A nevíte kolik stojí dneska ta G2Ti? Nikde jsem ji už neviděl prodávat...
gf2 ti stoji v obchode 2000kc i s DPH
vymenu urcite ber
kvalitu obrazu ma gf3 urcite lepsi (i kzyz manli s tim mela problemy <- spatne soucastky)
Tak tuhle transakci sem pred takym mesicem proved a po prvnich testech v 3Dmarku2000 sem si rikam ze sem udelal chybu jak...vsemuzne sem se pokousel zrychlit,ale furt Ho...:( vykon totozny+-jakoGf2Ti:( tak sem si rek ze stestnu 2001 a ouha :o malem mi vypadli oci z dulku:) cisla se motaly kolem 8000 a predtim tak 5000:) + takt docela pekny... ted sem spokojen k te kvalite: Spusti si Unreal2003(takovou tu arenu v prirode)-myslim ze je i v demu? a uvidis je to parada nebo v NFShp2 coastal a radim pouzit pampers gdyby so nahodou nestih na zachod...malem sem si ukak jak pekne to vypadalo...:)Jedna rada:1-doufam ze neuvazujes o ATI?:)Citace:
Původně odeslal Premo