Zajímavě se jeví 5F271B1M3/L3 Falcon rock I a II a v Karme stoji asi 320Kc vcetne DPH jinak miji je i v monime pod nazvem Speeze ci co a vyjdou asi o 100 draz
Printable View
Zajímavě se jeví 5F271B1M3/L3 Falcon rock I a II a v Karme stoji asi 320Kc vcetne DPH jinak miji je i v monime pod nazvem Speeze ci co a vyjdou asi o 100 draz
myslim si ze v dnesni dobe je nezkonkurencni chladic nejakej peknej artici cooling treba coopersilent nebo slim pro tc, hlavne to ticho a chladej bezkonkurencne. nadchuli me natolik ze jsem vsechny vetraky pomnenli za arctic cooling fany .
Hod link kde je najduCitace:
Původně odeslal honzAK
vice tady ten coppersilent bez tc toci 2500 ot a ma 20 dB
http://www.bostar.cz/Super%20Silent.htm
ukazu ti ho v praxi ;D
hehe a ma uz na to vek aby ho videl ? ;DCitace:
Původně odeslal honzAK
jj ma, kdyztak ( jeho stara ) moje sestra, mu pomuze ;DCitace:
Původně odeslal AjsTi
hehe rodina Johnov & Honzakovcov ;DCitace:
Původně odeslal honzAK
no, ja myslim, ze vzhledem k cene je bezkonkurencni ten spire falconrock II, sam o sobe je hodne tichej, pokud si ho jeste ztlumis pres potak, tak je temer neslysitejnej... za tri stovky, no neber to ;D :smoke:
Jo jo...FalconRockII je opravdu gud chladic za gud cenu..mam ho doma a muzu potvrdit...
Me zajima spis Vykon/Cena a az potom hlucnost. Stejne mi komp huci vzdy hucel a hucet bude. Nejak mi to nevadi da se nato rychle zvyknout ;D
Mam taky Raptor Coola,je super.MAm 44stupnu full load,ale musim este nejak upravit vetrani a udelat poradnej pruvan :wink: Za ty prachy superCitace:
Původně odeslal JOHN
Ten vetrak je pekne na hovno....po vymene je to super chladic, za ty prachy. Kdybych ale ted kupoval znovu, tak bych koupil coppersilent.
moje rec AC.Citace:
Původně odeslal Capi