Výběr desky - Gigabyte EP31-DS3L nebo P35-S3G
Ahoj, kupuju low-end desku k E5200 a nemůžu se rozhodnout zda vzít Gigabyte EP31-DS3L (druhou revizi) nebo Gigabyte P35-S3G. Jsou za podobnou cenu 1395,- vs 1575,- v alfacompu. Zatím se mi spíš zamlouvá EP31-DS3L (podpora E5200 v původním biosu). (Ramky budou 2x1GB G.Skill, zdroj HX520 a grafika stařičká 6600.)
Re: Výběr desky - Gigabyte EP31-DS3L nebo P35-S3G
Ahoj, tak bych potřeboval další radu. Druhá revize EP31-DS3L je aktuálně dočasně nedostupná a asi to nějakou chvíli potrvá (už jsem si byl v alfacompu pro vyzvednutí objednávky, kde jsem dostal první revizi místo druhé, takže jsem si ji nevzal). Teď nevím zda počkat na druhou revizi nebo si vzít první, u které ale není na oficiálních strankách napsaná podpora pro E5200, který mám již koupený nebo si ještě připlatit na Gigabyte EP35-DS3 (rev.2.1), u které je oficiální podpora od biosu F3. Upřímně, 700,- navíc se mi připlácet nechce a flashovat bios neumím (je nějaká šance, že už tam F3 bude?). Co byste poradili? Počkat na revizi dva, vzít jedničku nebo připlatit a vzít jinou desku? Díky moc :-).
nebál bych se vzít první revizi, i v ní funguje E5200 bez flashu biosu viz diskuze http://www.czechcomputer.cz/disc_doc...4.html?ansid=3
No tento týden jsem byl 2x v Alfacompu a přišli jim dvě várky a pokaždé revize 1, dneska jsem tam byl taky a údajně by měla být už v balíku co došel, do zítra mají zjistit zda dojde dvojka nebo zas jednička :(. Já bych s jedničkou neměl problém, ale na netu nebylo E5200 vůbec uvedený, tak tam pořád lítám kuli té dvojce :-). Jinak díky za odkaz ;-).
Tak mi teď volali, ta dvojka fakt pořád není a nebude ani. Zkusím tedy tu první revizi, snad to všecko pošlape v pohodě :-).