Re: Asus M2N32-SLI - death?
Citace:
Původně odeslal
.::Richmond::.
Mam takovej "mensi" problem ...
Jeste mi napadlo jak funguje ASUS FRASH FREE BIOS 3?
Crash Free BIOS byl kdysi pritelem z nejvernejsich. BIOSy od ASUSu moc kvalitou neoplyvaly a vetsinou si to sedlo a sel bootovat z CD mechaniky puvodni BIOS.Respektive si jej to natahlo po chybove hlasce samo. Pokud je poskozeny Boot Block, nepujde s tim doma delat nic (servis nebo nekoho s flasherem). Vetsinou byva takto prepsany 4 bitovy blok BIOSu. Pokud po restartu ani nevrzne FDD (tedy pokud tam je), je to haji, pokud ano, da se flashnout i "potme". Jen je treba vedet co a kolikrat zmacknout. Na diskete jiny nez BIOS a flash program neni. Koneckoncu se to uz odpalit vice neda.
Ja jsem se to prave kvuli tomu naucil delat primo v BIOSu, EZ flashe ASUSky porad obsahuji.
Re: Asus M2N32-SLI - death? LOCK & DEL plz
Tak jsem jeste zkusil hodit do googla M2N32-SLI NO POST NO BEEP a vyjelo mi dost informaci z kterych vyplyva ze tyhle desky na to trpely. Mel jsem tu samou revizi jako u ty mrtvy ale ma jinyho svaba a socket, z obrazku co jsou na netu jsem nasel jeste 2 ruzny svaby takze asi tak... Dal uz to resit nebudu, dam to na reklamaci...
edit: jeste k tomu EZflashi - u nekterejch biosu je vyslovne napsano aby se neflashovali pres EZflash (vetsinou ty biosy, ktery upgradujou vestavenou EZflash utilitu - prave proto to flashuju pres flopynu)