MSI P35 Neo2 - nedostane se za post
Skladam ted novy kompik pro znamyho.
Sestava: C2D na 3GHz
MB: MSI P35 Neo2
pameti: 2x 2GB A-data extreme Vitesta
Po zapojeni a zapnuti se zasekne na uvodnim MSI screenu a nejde do BIOSu ani do postu
Kdyz mackam pri zapinani Delete nebo Tab najede do postu kde je v podstate jen procesor a pameti ze jsou Dual chanel 800MHz a USB ze je OK
No a dole neco na zpusob Serial numberu
Kdyz vyndam jednu pamet tak se mi pod procesorem zobrazi jeste 2048MB ale zase dal bez pokroku
Diagnosticke LED jsou v poloze Checkin Base Memory
Chtel jsem zkusit moje pameti ale bohuzel mam ty samy...
Myslim ze to je vse k cemu jsem se dopracoval...
Nechal jsem zapojene pouze napajeni, power button, pameti a grafiku
Zitra zkusim jine pameti ale koukal jsem ze tyhle v 512MB jsou mezi podporovanymi tak nevim jestli je to pametma..
Mate nekdo nejaky dalsi tip?
Re: MSI P35 Neo2 - nedostane se za post
Reklamace desky nebo výměna za jinou značku - u MSI zcela normální, tak 1/3 nejede už z výroby.
Citace:
Původně odeslal
DOC_ZENITH
Reklamace desky nebo výměna za jinou značku - u MSI zcela normální, tak 1/3 nejede už z výroby.
Bohuzel jsem sestavu nevybiral ja.. jinak bych do MSI nesel zvlast ne do takhle chudy :-)
Kazdopadne diky za feedback
Na 99% to je nekompatibilita prave s Vitestami... Mam tuto dosku a "dosiahol" som s tymito pametami rovnakeho vysledku...Pri jednych Vitestach mi dokonca nenabehla vobec... Takze tam to s velkou pravdepodobnostou konci aj u teba kvoli RAMkam... :confused:
Citace:
Původně odeslal
mortician
Na 99% to je nekompatibilita prave s Vitestami... Mam tuto dosku a "dosiahol" som s tymito pametami rovnakeho vysledku...Pri jednych Vitestach mi dokonca nenabehla vobec... Takze tam to s velkou pravdepodobnostou konci aj u teba kvoli RAMkam... :confused:
musim souhlasit, zkusil bych tam strcit jiny RAMky a flashnout nejakej novej BIOS jestli to nahodou nepomuze.. ale do takovejch ''zabijackejch'' kombinaci MB vs RAM bych se nepoustel uz ani pri navrhu sestavy a ze si to vzdycky dokazu zduvodnit :D
Citace:
Původně odeslal
rombo
musim souhlasit, zkusil bych tam strcit jiny RAMky a flashnout nejakej novej BIOS jestli to nahodou nepomuze.. ale do takovejch ''zabijackejch'' kombinaci MB vs RAM bych se nepoustel uz ani pri navrhu sestavy a ze si to vzdycky dokazu zduvodnit :D
Oki uz se mi nejaky pameti vezou.. tak uvidime.. ja mam Vitesty na GB P35 DS4 a jsem spokojenej... Ale hold jinej kraj jinej mrav :-)
VYRESENO
Bios 1.8 nepodporoval CPU musel jsem dat svuj a updatovat na 1.9
Ofiko web:
Wolfdale E8400 (3GHz, C0, 65W) 1333 9 SINCE 1.8
Wolfdale E8400 (3GHz, E0, 65W) sample 1333 9 SINCE 1.9
Myslel jsem puvodne ze je podporovanej
Diky za navrhy na vyreseni
presne ten problem co si popsal nahore jsem mel i ja, byla to vadna deska, bohuzel, dostal jsem novej kus a vsechno jelo tak ja ma :)
jak nekdo nahore psal bohuzel u msi desek je lepsi vyzkouset funkcnost uz v obchode.
jinak vim ze uz si to vyresil tohle je jen takovej poznatek :)