Obraz ke zvracení: Daytona 9100
Rozčileným majitelům R9100 předesílám, že jsem zatím spokojen, jde "jen" o jednu vadu, která mi ale dost prudí.
Mám první večer R9100 64MB od daytony, nárůst výkonu oproti dřívější GF2 je fakt HUSTEJ :wink: catalyst 3,0 directX 8,1 win98SE
:evil: Problém: v csku i v day of defeat, když se postavím proti zdi a dělám úkroky, se obraz jakoby prohne, fakt jsou svislé čáry rohů jak mírně ohnutý luk, a totálně se křivky "rozkostrbatí". Při pohybu vpředozadním je vše ok, jakmile se hne myší do strany jde geometrie do háje... Q3 např. běžel normálně, nic takového jsem tam nepozoroval. Jde asi jenom o Halflife.
Vyzkoušel jsem různá nastavení v control panelu, od "best performance" po "best quality", pořád víceméně stejný výsledek! :-o Taky jsem marně hledal nastavení AA, nahrazuje ho snad plně ten Smart¨vission? Ocenil bych taky volbu zapnutí Texture sharpness a úroveň LOD, to jsem taky nenašel - třeba by to mělo vliv. S tou GF2 jsem takové problémy neměl, vše se dalo řešit přes RivaTuner, aby to vypadalo xvětu..
Nerad bych se v ATInách zklamal (no jsem zatím taková ATI lama :arrow: takže zatím neříkám nic..
Re: Obraz ke zvracení: Daytona 9100
Citace:
Původně odeslal Wolfik
Rozčileným majitelům R9100 předesílám, že jsem zatím spokojen, jde "jen" o jednu vadu, která mi ale dost prudí.
Mám první večer R9100 64MB od daytony, nárůst výkonu oproti dřívější GF2 je fakt HUSTEJ :wink: catalyst 3,0 directX 8,1 win98SE
:evil: Problém: v csku i v day of defeat, když se postavím proti zdi a dělám úkroky, se obraz jakoby prohne, fakt jsou svislé čáry rohů jak mírně ohnutý luk, a totálně se křivky "rozkostrbatí". Při pohybu vpředozadním je vše ok, jakmile se hne myší do strany jde geometrie do háje... Q3 např. běžel normálně, nic takového jsem tam nepozoroval. Jde asi jenom o Halflife.
Vyzkoušel jsem různá nastavení v control panelu, od "best performance" po "best quality", pořád víceméně stejný výsledek! :-o Taky jsem marně hledal nastavení AA, nahrazuje ho snad plně ten Smart¨vission? Ocenil bych taky volbu zapnutí Texture sharpness a úroveň LOD, to jsem taky nenašel - třeba by to mělo vliv. S tou GF2 jsem takové problémy neměl, vše se dalo řešit přes RivaTuner, aby to vypadalo xvětu..
Nerad bych se v ATInách zklamal (no jsem zatím taková ATI lama :arrow: takže zatím neříkám nic..
Pouzivam Triple Buffer ? kdyz ne tak zkus, taky bych rozhodne zkusil zapnout anisotropic filtering ... dej pak vedet jestli to ma na to vliv ... je to zrejme vec enginu tak to polad... nainstaluj si Rage3D Tweaker a kzousej nastavovat ruzne rezimy ... cus
Citace:
Původně odeslal Wolfik
Mám první večer R9100 64MB od daytony, nárůst výkonu oproti dřívější GF2 je fakt HUSTEJ
trochu ot, ale jakou jsi mel GF2? predpokladam MX.
uvazuju o koupi 9100 (mam GF2 TI), ale nevim, jestli to ma cenu
a narust vykonu bude hodne znatelny.
Nebo jestli mam vydrzet a pockat az klesne 9500.
Mam to k XP1700JIUHB @ 2100MHz, RDA8+
predevsim bych ti dopucoval neodsuzovat Ati, pac jestlize si nekdo koupy tuhle noname karty za par korun vod vyrobcu jako mas ty nebo treba Powercolor tak se numuze divit ze ma plesnivej obraz.
je jasny ze tam ty tihle vyrobci davaj ty nejhorsi pameti a soucatky ;D :idea: :idea:
Citace:
Původně odeslal Arg
Citace:
Původně odeslal Wolfik
Mám první večer R9100 64MB od daytony, nárůst výkonu oproti dřívější GF2 je fakt HUSTEJ
trochu ot, ale jakou jsi mel GF2? predpokladam MX.
uvazuju o koupi 9100 (mam GF2 TI), ale nevim, jestli to ma cenu
a narust vykonu bude hodne znatelny.
Nebo jestli mam vydrzet a pockat az klesne 9500.
Mam to k XP1700JIUHB @ 2100MHz, RDA8+
kup si daytona R9100 128MB ja ho koupil vcera mel jsem GF2 mx400, a ted jsem
spokojen, ma lepsi obraz to musim dat ATI za pravdu a vykon/cena je taky dobry.
3Dmark u MX - 2500cca a u R9100 mam 7800cca