Re: XP SP3 pomaly shutdown
Vypada to na souvislost s Automatickyma Updatema...
Zkus ten skript co je tady
http://www.windowsbbs.com/windows-xp...c-updates.html
1 Příloh-a(y)
Já bych doporučil reinstalaci a prohnat to nLitem a nastavit si dle libosti asi milion super tweaků :)
Jeden z nich právě dělá.... Co že to dělá?
mam v podstate cistou instalaci Win XP SP1 + na tom SP3...
jdu vyzkouset to co poslal Tomas :)
Tyjo a to bych zrovna udělal znova a SP3 tam rovnou integroval... Z vlastních zkušeností INSTALACE SP3 komp znatelně zpomalí. Sice asi ne každýmu, ale já to pozoroval u všech pracovních mašin. A ty tisíce souborů záloh. fuj.
Z toho si nic nedělej. Mě se po instalaci SP3 přestalo PC probouzet...(nejde signál do monitoru/grafky) :-)
tak ten skript nepomohl, ale do preinstalace se mi vazne nechce
Ale vyřešil bys spoustu věcí najednou. Zrovna v tomhle případě fakt doporučuju. Jednak přímo integrovat SP3 a pak ořezat instalačku... Osekaný nLitem a patřičně "tweaknutý" mi XPčka ve všech případech nabíhaly a fungovaly znatelně rychleji.
Ten isty problem - script tiez nepomohol a einstal nehrozi... netrpezlivo cakam na riesenie ;o)
Mas-li legalni widle, tak se muzes obratit na MS podporu, kde Ti s tim pomuzou a verim,ze i bez moznosti reinstalace. Jeste zjisti,zda-li Ti fungujou Automaticky aktualizace - nechat nejaky vyhledat a overit,ze jdou nainstalovat, jelikoz tohle je castej problem, kterej se po SP3 objevuje a souvisi prave take i s DCOMem.