Shánim nějakej prográmek k nahrávání vysílání nějakýho int. radia. jako sou třeba ty na winamp.com...
Printable View
Shánim nějakej prográmek k nahrávání vysílání nějakýho int. radia. jako sou třeba ty na winamp.com...
program StreamRipper - streamripper.sourceforge.net
viz Chip 4/2003
tak to je super tema, to samy sem se chtel dneska zeptat 8-)
jen neznate nekdo neco lepsiho (jineho) nejde mi s tim chytnout ceskej rozhlas.. (ps. jsem za proxy) diky :D
Jestli vám běží socks, nainstaluj si SocksCap : http://archive.socks.permeo.com/cgi-bin/download.pl. V něm nastav ten program, pusť to a všechna síťová komunikace půjde přes ten socks server. Hustej program, podařilo se mi přes něj zprovoznit WinMX na školním proxy, kde jsou takovýhle věci blokovaný :wink:
tak to mam zase smulu, jenom https :evil: nevedel by si o necem podobnym??Citace:
Původně odeslal xp.master
a co takhle nejaky programeik na nestreamovany radio, todlencto se chcce vzdycky pripojit na nejakej server, pokud zadam ten co potrebuju, ze nejni nic co by chytal streamovanyho :?:Citace:
Původně odeslal Harry
Ja ten soft nezkousel!, zkousel jsem soft na streamovany video ;)Citace:
a co takhle nejaky programeik na nestreamovany radio, todlencto se chcce vzdycky pripojit na nejakej server, pokud zadam ten co potrebuju, ze nejni nic co by chytal streamovanyho :?:
Inet radio je vzdy streamovany, ne?? Jinak pokud se to da poustet ve WinAmpu, nestacilo by nastavit Output na zapis?
No ja tiez pocuvam radio vo winampe ale toto ma nenapadlo ...stacilo by to vo wavoch to by som do MP3 dostal bez problemov ...Citace:
Původně odeslal Harry
Musim vecer vyskusat
hehe, dobrej napad,
dal jsem jako output plug-in nulsoft disk writer plugin v2.0c je to celkem v dobry kvalite, jenom mi stve (i u jinych pluginu) ze to nejni slyset, nahrava se to ale nevim co - to je vopruz, nikde sem nic nenasel cim to zaridit :?: pouzivas nejaky lepsi plugin? heeelp diky donnau
no output staci dat na disk writer, ale to pak dlouhy useky maj moc protoze to neumi ukladat v MP3 ale jen ve WAVu :-(
No tak ja sem tam nakonec dal nullsoft WMA output plug-in v0,90 kvalita je
44100 Hz, 160kbs, stereo :wink:
ovsem co me porad toci :evil: ze pritom nahravani nejde zvuk, takze si musim zaroven pustit radio abych vedel kdy to vypnout ;D
v tomhle tom by rada helfla :oops:
Tento plugin je v standardnej instalacii winampu 2.9 ?Citace:
Původně odeslal donnau
jojo, ale mam verzi 2.8 8-) zatim nejlepsi ....
trojka hnus, nova 2.9 nejni o moc lepsi... nicmene pluginy si muzes stahnout
Zkoušel jsem spousty různejch Output pluginů ale zadnej neumi zaroven ukladat a prehravat to co je zrovna ve vysilani iNEToveho radia :?Citace:
Původně odeslal sasha
Můžete mi a Sashe prosím poradit :oops:
nejlepsi na vse co jde pres zvukarnu je totalrecorder...
dik, idem to hned vyskusat ;D