Canon Pixma MX300 scaner bez inkoustu ???
Zdravim.....mam problem se scanerem u Canon Pixma MX300....Vim o tom, ze mi dochazi barva i cerny ink....chtel bych scanovat, ale vubec mi to na nic nereaguje.....Pouze mi sviti indikator, ze dochazi inkoust...at zmacknu cokoliv, tak pouze zapipa tot vse.....Na displeji mi to pise ZKONTROLOVAT INKOUST a pod tim U163 a BAR......Nevite nekdo co s tim ? Preci nepotrebuji ink na scanovani....Dikes za rady.....
Re: Canon Pixma MX300 scaner bez inkoustu ???
No, při praxi, kdy pro tisk jsou nutné všechny cartridge (a u některých tiskáren i plné - takže prázdná barevná i při ČB tisku často znamená konec), bych se ani nedivil, pokud by opravdu byl inkoust potřeba k jakékoli činnosti, byť mi to (především) na Canon nesedí.
Tohle je důvod, proč bych si nikdy nekoupil multifunkci a zároveň důvod, proč po zaschnutí inkoustovky jsem šel do laseru i domů.
Re: Canon Pixma MX300 scaner bez inkoustu ???
Citace:
Původně odeslal
peta303
No, při praxi, kdy pro tisk jsou nutné všechny cartridge (a u některých tiskáren i plné - takže prázdná barevná i při ČB tisku často znamená konec), bych se ani nedivil, pokud by opravdu byl inkoust potřeba k jakékoli činnosti, byť mi to (především) na Canon nesedí.
Tohle je důvod, proč bych si nikdy nekoupil multifunkci a zároveň důvod, proč po zaschnutí inkoustovky jsem šel do laseru i domů.
Pro tisk bych to pochopil,ale pro scanovani to snad nepotrebuji ne ??? je to uplne nove....jsou to prvni cartridge ktere jsem vyprazdnil. Ted budu kupovat nove,ale nechapu proc ted zrovna nemuzu nic scanovat....:-(