chtel jsem se zeptat, jestli existuje nejaka podobna utilitka, ktera by mi umoznika vytvorit RAMDISK, kterej by mohl mit velikost tak 256 MB abych mo pohl pod win XP pouzit na swapfile??
Printable View
chtel jsem se zeptat, jestli existuje nejaka podobna utilitka, ktera by mi umoznika vytvorit RAMDISK, kterej by mohl mit velikost tak 256 MB abych mo pohl pod win XP pouzit na swapfile??
Swapfile na ramdisku je totalna <>ovina. Swapfile sa totiz pouziva ked nestaci RAM.
no to jo, ale pri startu se na disk odklada spousta veci,....fyzicky mas volnou pamet, ale system stejne swapuje.....chci tohle obejit...napr. ted mam sfapfile 227 MB, i kdyz mam 90MB volne ram ???
Riesenie je jednoduche! Kupit 1GB pamat a vypnut swapfile! :-D :wink:
RamDiskNT
ma primo i podporu pro swap
tadle věc, jak to říká Rainbow, je totální hov***na, akorát to zbržďuje paměť
jsi to zkousel?
spis asi ne s tou pidi ramkou, ze? :roll:
Myslis ze to swapuje len tak aby sa nepovedalo??? :lol:
he-he-he. to asi ne ikdyz podle me jo, na linuxu je kuprikladu zabrana cela ramka, swap se pouzije az kdyz se neda nic z ram odstarnit a i pak se to snazi tam nic necpat. widle tam nacpu vsechno jedno ze mam jest epul giga ramky volne. tak ze se da i rict ze o swapuje jen aby se nereklo :|
chmm tohle je muj vypis ze slacka a to tam bezi squid s celkem veeelikou cachi v zhledem k velikosti ramky
total used free shared buffers cached
Mem: 63080 61580 1500 27652 3764 9716
-/+ buffers/cache: 48100 14980
Swap: 289160 4060 285100
To bude tym kvalitnym jadrom ktore je zalozene na technologii NT ;D
nejspis :-D
když swapovat, tak teda alespoň s 512MB RAM. Jinak to nemá smysl
512 je na to jeste malo, zalezi co delas.
ja tam narvu minimalne 750 jinak to fakt nema cenu....uvidime....ale ten programek funguje....uz jsem mel 100MB!! 8)
Uh, chlapci to takhle dat link na nejaky programek co to umi? Snad mi na to RAM bude stacit ....
Nak
2 Nakadah Al Jaffa: zkus: http://www.softdepia.com/download.jsp?id=5632 8)
A co bys nechtel, kdyzCitace:
Původně odeslal Rainbow
NT=Neandertal Technology :wink: