Potřebuju nějakej dobrej program na tvorbu stránek, nejlíp WYSIWYG. Ale ne FrontPage...ten stojí za h :)
Printable View
Potřebuju nějakej dobrej program na tvorbu stránek, nejlíp WYSIWYG. Ale ne FrontPage...ten stojí za h :)
WYSIWYG suxxx! :roll: Pod wokna EditPlus rlz. A Tecka. :wink:Citace:
Původně odeslal Gappa
KtK.
Este su nejake veci od Macromedie ale ten kod co generuju je humus prvej triedy :evil:
dreamweaver od macromedie je fajn, naklikas si tam i javaskript. pro cloveka co je linej se ho naucit je to fajn :) a zas takovej humus negeneruje. fronpage je horsi ne? :) nejlepe udelat kostru a pak textpad :D a dodelat php a vyndat ten bordylek co se ti nelibi ael moc ho tam navic neni
Nooo... Když už WYSIWYG, tak Macromedia Dreamweaver...
Ale WYSIWYN rulez... A Macromedia Homesite Rulez...
jakej humus presne myslis??Citace:
Původně odeslal Rainbow
do te doby nez sem zacal psat php mi v pohode stacil a zadny humusi co se tyce html negeneruje, jen ma bug s cestinou ktery jsem zminoval o par treadu nize.
Podle me nejlepsi ze zacatku je Dreamveawer a pak az se naucis kod tak UltraEdit!!!
PS: NEJLEPSI JE MS WORD!!!
podle me je to nejlepsi psat rukou s nadefinovanymy CSS
i kdyz na druhou stranu v pripade ze mi nekdo da obrovskou tabulku v exelu tak bych taky rovnou exportoval do HTML :oops: :wink:
...tak ji vyexportuju do csv a bud to upravim primo v editplusu par regularnima vyrazama na tabulku, nebo to prozenu PHP skriptem, kterej mi s tim udela, co se mi zachce.. :wink:Citace:
Původně odeslal Petano
Macromedia Homesite je nejlepší, ale není WYSIWYG. Ale úplně nejlepší je načit se HTML a dělat v edit.com ;D
No já používám Dreamweaver MX a jsem móóóc spokojen ;D
Ty Macromediacky editory co tu zminujete jsou freeware??
Jinak spatny neni NamoWebEditor, plna verze vysla kdysi na ChipCD. http://www.namo.co.kr/
Freeware nejsou, ale my je máme free ;D
Kde je Marek ??? Vsechny tady pozatvarat! ;DCitace:
Původně odeslal xp.master
Fakt aspon muzete naznacit licencovani SW, kdyz tady neco doporucujete..
smarja, bych neveril ze nekdo nezna firmu macromedia a ze chce po nich aby mu dali svoje softy free. vzdyt se staci mrknout na nejejich webovky a poznas ze to free neni!
Ne, to je pravda, že na jejich stránkách nejsou volně k stáhnutí. Ale na určitých stránkách jsou (i když to je možná v rozporu s licencí :oops: ).
Já mám to štestí, že mi ho koupila škola, stejně jako Photoshop 7.
No najlapsie je to cisto pisat v nejakom notepade,alebo v linuxe v hociakom text editore.
Najvacsi problem je to,ked na tom zarabas a nemas legalny soft...
Suhlasim !Citace:
Původně odeslal John.b
Pre lenivcov (ako som ja) Dream MX generuje podstatne cistejsi kod ako nejake sracky od M$
Ale ajtak sa da zneho zistit ci mas legalny soft alebo nie...doplatil na to jeden znami...Citace:
Původně odeslal Deviant
Když už chcete tu stránku "nakreslit", udělejte to spíš celé ve Flashi.
Některé stránky z Frontpage jsou strašné, 3/4 kódu, co vygeneruje jsou na nic.
Generování z Wordu fungovalo naposledy ve verzi 97. V 2000 i XP to tam cpe nějaké zvláštní XHTML, které nedokáže přečíst ani Internet Explorer.
Ale úplně nejhorší je dělat export z Powerpointu. To, co z toho vyleze ani nechtějte vidět.
Nejlepší a nejrychlejší je a vždy bude čistý HTML kód.
Fuu to som ani nevedel ...musim sa o tom viac poinformovat :-(Citace:
Původně odeslal Mikhaill
Jiste, treba pokud projektujes, pouzivas AutoCAD, financak muze zajimat, kde mas licenci (na prkne uz snad nikdo nekresli, takze je to realna situace). Podobne webdesigner, programator...Citace:
Původně odeslal Deviant
Harry> co to tady prosim te placas za nesmysly? Kdyz delam web za prachy nepotrebuju zadnej soft na to, u cadu je to uplne neco jinyho!
Web html: jakej koliv editor kodu v LINUX (zadara)
grafika: gimp (zadara)
Mikhaill> to by me zajimalo jak mohl doplatit. Pokud by to delal v dreamu a prisla na neho kontrla a nevidela primo na jeho kompu dream tak by mu nijak nedokazala ze to delal v dreamu!
Jo jo ty věci od Macromedie, bohužel nejsou zadarmo, ale jsou super i tak :D
Než něco řekneš, prohlídni si kód, co ti Dreamweawer vygeneruje...Citace:
Původně odeslal Paja
nez neco napisu tak se pred tim snazim presvecit a vetsinou kdyz neco pisu tak si jsem aspon na 80% jisty.
tady je treba head z dremu
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
<head>
<title>Dreamweaver BUG</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1250">
</head>
tak to by me zajimalo co tam je!
schavalne mi napis kod podle kteryho se pozna ze je to delany v Dreamu!