-
2.1 repro do 2K - jaké?
Uvažuju o koupi bedýnek ke kompu - subwoofer + 2 satelity, 4 bych neměl kam dát.
Co byste tak doporučili?
Co jsem tak koukal do ceníku tak připadá v úvahu (cenově)
o Logitech Z-340 za 1828Kč,
o Redstar U1000 za 744Kč,
o Creative XX-119 za 882Kč,
o Creative Inspire 2400 za 1569Kč,
o Tsunami XG2100 za 1218Kč,
o Jazz J5901 black za 792Kč, ale ty nemaj SW.
Tak co vy na to? Požaduju solidní výkon pro pokoj 3x5 metrů, solidní zvuk a hutný basy ať o mně ví sousedi :)
-
Z-340 tky maji na to jak sou maly hutny basy, zvuk je klasickej co clovek muze ocekavat od PC bedynek :)
-
Ehm, proc jsi tam nezaradil napr:
Hercules XPS 210 za 1459,-
Teac PowerMax 1200 za 1922,-
Sice jsem neslysel ani jedny, ale urcite budou lepsi nez Creative :wink: a ty mylarove satelity u Teaca vypadaji dost atraktivne :o (ceny u CC)
-
Todle vybral jen ze Softcomáckýho ceníku. Taky bych se podíval do jinejch shopů a taky bych se podíval nejen do počítačovejch shopů, zajímavý věci seženeš i jinde a nemusí to bejt ke kompu, jde o zvuk, ten taktovat nemusíš :D Ale stejně Bastl rulez, dvě bedny už máš, tak jm uprav ozvučnici, kup ještě jeden reprák a woofer si udělaš, né
-
Dyž já sem línej. A to co mám, to jsou přece jen středobasáky, 30Hz-3kHz... možná to vyřeším že k nim koupím nějakej tweeter... a výhybku a dát dokupy zesíka dát k němu předzesík..
No a teď je otázka, zda s emi vyplatí se s tím srát nebo rovnou koupit bedny.. Asi se s tím budu srát, protože musím koupit dřív paměť a hdisk... kua.. :(