:D to tam zase objevili ameriku :D zrejme autor clanku cerpa jenom ze zahranicnich webu ? a to jejich pretaktovani taky zadnej zazrak 8-) http://www.pretaktovani.cz/novinky.asp
Printable View
:D to tam zase objevili ameriku :D zrejme autor clanku cerpa jenom ze zahranicnich webu ? a to jejich pretaktovani taky zadnej zazrak 8-) http://www.pretaktovani.cz/novinky.asp
dobry no :)
a urcite to bude recenzentuv pocitac: mushkin+ r9800OPro :lol: opravdu bezne pultove zbozi :D
Ale to je nepřesnost, protože B0 JIUHB jedou i na 1,6V, což všichni dobře víme, rozdíl je V DLT3C nebo DUT3C...Citace:
Důležitý je fakt, že tento procesor funguje standardně na 1.5V, máme tedy na současných základních deskách...
BTW. je to evidentně převzatý odkudsi ;D Mushkin PC3500 jsou HC.... kde se to dá koupit? :)
no musite vzit v uvahu ze pretaktovani.cz dela myslim Jedinej ??? clovek a delat vlastni testy atd.. jako jedinec to je snad nemozny :!:
Jedinej????Citace:
Původně odeslal Khandar
podivejse... snad u kazdyho clanku je dole podepsanej SpammerCitace:
Původně odeslal SPYKER
koukam ze to ma z hexus.net :)
ale to radeji mohl odkazat na zdejsi 4um :lol:
E¨NEni,kolikrat tam vidim Tomik one,ale je fakt,ze Spammer nejvicekratCitace:
Původně odeslal Khandar
ale jeste se podivejte v tom jejich testu na narust vykonu !! v 3 d marku jim to hodilo rozdil cca 5000 !!!! bodu . me tak sotva 500 :-( ???
JJ, to je vazne zajimavy. Me to taky prida okolo 700 bodu. Ale oni zase maji lepsi grafiku, ktera to v nasem pripade brzdi. U nich to brzdil naopak procak.. treba.. :arrow:Citace:
Původně odeslal deny 1234
Me 3Dmark03 udelal rozdil asi +300 bodu a 3Dmark2001 asi + 5000 bodu
oproti puvodnimu Duronovi1200@1360
taky mi to tak pripada, ze to uz brzdi grafika, ale mozna je to ta FSB oni jedou na 200, me to deska tak vysoko nepusti, ma maximum 164, ale nema zamykani agp/pci ,takze nad 155 to neco nestiha, chce to jinou desku :|
no FSBckem to asi nebude protoze 166*13 a 133*16 (coz by melo byt skoro to samy) me 3Dmark01 udelal ozdil asi 300 bodu..
2wEnC: ty mas taky radeona9700, coz je odost lepsi nez treba moje GF4 4200, take si fakt mislim ze ti vykon brzdi procak zatimco me grafika.. :?
jj, je to fuška - viz link v podpise - je to na jednoho dost hodne práce :-( ... ale mne to baví :wink: :lol:Citace:
Původně odeslal Khandar