-
Problém s Firefox
Zdravím. Mám už nekolik týdnu problém s Firefoxem 2.0.0.16. Jde o to,že mi několikrát za den spadne(v programu doslo k chybe atd atd.), na stránkách s flash animacema apod. Mám tyto add-ons: Autocopy,pdf download,Flashgot,downthemall,fasterfox,foxytunes, megaupload sx. Jako download manager používám flashget. Nevím kde může být chyba, poradíte prosím? Prředem díky!
-
Re: Problém s Firefox
Zkus každý den vypnout jedno rozšíření, třeba tím poznáš které to dělalo jestli vůbec nějaké. Pokud to bude padat dál, pracuj na tom celý den (nebo dokud to nežuchne) v Safe Módu. Když to spadne i tak, zkus FF3.
-
Taky bych hledal chybu v pluginech, např. vypnout všechny a pak postupně zapínat, když se potvrdí stabilita bez pluginů. Samo od sebe to padat nemůže...
Případně hledat souvislost se stránkou, zda na té, kde to padne, není něco "závadného" ...
-
Když na to tak koukám, neperou se tam nějak ty 3 downloadovací pluginy? Případně nějaká špatná kooperace s fasterfoxem. Variant je mnoho no.
-
No, myslim ze postaci, kdyz vypnes ten flash ;). On je totiz poradne zabugovanej.
-
Díky všem. Zkusil sem odinstalovat vsechny rozšíření, ale bohužel FF stále padá. Příklad: Jsem na stránce seznam.cz a kliknu na rubriku sport a rychle kolečkem scroluju dolu, ff spadne do dvou vteřin. Take jsem si vsimnul, že když ted stahuju vetsi soubory napr. z filefactory, tak priblizne na 11% stahovani se kousne cely pocitac, nejde nic delat, procesor je vytizen a musim cekat priblizne 5 minut, pak se vse vrati do normalu a stahovani pokracuje bez problemu. Viry ani spyware snad nemam(kontrola Nod32 a spybot+spyware doctor nic nehlasi). Opravu nevim kde mam chybu...Poradíte prosím?
-
Hm, to je podivné... osobně bych zkusil upgrade na ff3.
-
Zkus FF3 no. Ostatní programy žádné problémy nedělají, nepadají?
Nebo pokud se ti nechce jít do FF3, zkus ještě někam zazálohovat původní profil a vytvořit nový.
Zde je návod jak s profilama: http://www.czilla.cz/podpora/firefox...pravce_profilu
-
Diky, tak jsem zjistil, ze to padani ma na svedomi plugin NVSWF32.DLL, ktery patri k adobe flash. Co jsem se docetl tak to pada vice lidem a pry je jedina moznost a to downgrade na minulou verzi, coz zase predstavuje jine problemy. Jinak to stahovani mi zatuhne i pri stahovani s IE6, takze problem bude nekde jinde, ale nevim kde(pr. stahuju velky soubor par procent stahnu a nasledne nejde s pc skoro nic delat, procesor a harddsik jsou vytizeny ma max. Po parminutach se vse vrati do normalu a stahovani bezi ok az do konce).
-
Zdravím. Problém se stahováním je už vyřešen. Měl sem v operační aměti vir MEBROOT, který NOD32 vubec nedetekoval. Pomohl program CUREIT od Dr.Web. Padání FF ale nadále zůstává, tak čekám na novou verzi 10 flash pluginu NPSWF32.dll.