Re: Problem s ATI 2600 XT
inak jeden kamarat mi povedal, ze by to mohlo byt aj tym ze mam staru dosku.
ze verzia PCI-e, ktoru mam ja nie je stavana na nove karty. Neviete co je na tom pravdy?
je tam ine napatie, alebo prud?
Ja mam dosku asi 3 rocnu so socket 754
Neviete aku najlepsiu grafiku by som do toho bez problemu napasoval?
Este raz vdaka za info
Samozrejme, zo sklenej gule vieme vycitat vsetko. Ked uz mas problem, napis celu zostavu i system aky Ti na tom bezi.
uz som myslel ze sa nikto neozve :)
dosku mam Biostar t-force 6100 / chipset n-force 410
prcak Athlon 3000+ asi jadro venice
1 GB ram 400MHz a 160 GB Caviar SATA 300
OS je Win xp Pro
Grafika on board - Nvidia 6100le :)
zdroj mam MC 300w ATX 2.0 PFC (ale skusal som aj enermax modo 82 -525w a robilo to to iste)
ked som zapojil novu grafiku (MSI RX2600XT-T2D256EZ/D3 - pasiv) a pustil comp nieco na doske tak divne hucalo ako ked trafo na autodrahe bolo na max, a bridge na doske aj grafika sa hodne zahrievala aj ked nebola vytazena, cca po 2-3 minutach sa zahriala tak ze sa obraz proste vypol
Neotravoval by som s tym, ale je mi luto to PC zahodit a myslim ze s nejakou normalnou grafikou by som este nejaky HF-2 alebo nieco podobne zvladol.
Tak este raz vopred dik za info
m.
No skus ju niecim ofukovat, ci nahodou nieje grafika uz od vyroby zla, ze sa proste prehrieva. Otazka je aky mas prievan v case ? Pripadne skusit inu grafiku. Co sa tyka bzucania, zvycajne sa zaleju cievky a prestane to.
kartu som uz vratil do Alzasoftu. Inak rozmyslam ci to nemoze byt tou zbernicou.
na mojej doske je verzia
PCI-EX16:
PCI Express 1.0a compliant.
Maximum bandwidth is up to 4GB/s per direction.
Nie je nahodou na tych novych kartach ine napatie alebo nieco?
Este skusim namontovat ASUS EAH3450/HTP, je je napisane aj v specifikacii ze podporuje aj spatne PCIe 16x ver. 1.1 "PCI Express x16 verze 2.0 (zpětně kompatibilní s PCI Express 1.1)"
Len neviem ci to pomoze :(
A mozno ze je doska na prd
Skusal si nahodit nanovo winy a dat najnovsie drivery? Mozno mas uz v PC balast.
ano, skusal
totiz preinstalovaval som XPcka asi pred mesiacom a stiahol nove drivery na dosku z netu tak neviem
Uvidim ked prinesiem tu novu grafiku ci to pofrci, dam potom vediet
Citace:
Původně odeslal
matobab
kartu som uz vratil do Alzasoftu. Inak rozmyslam ci to nemoze byt tou zbernicou.
na mojej doske je verzia
PCI-EX16:
PCI Express 1.0a compliant.
Maximum bandwidth is up to 4GB/s per direction.
Nie je nahodou na tych novych kartach ine napatie alebo nieco?
Este skusim namontovat ASUS EAH3450/HTP, je je napisane aj v specifikacii ze podporuje aj spatne PCIe 16x ver. 1.1 "PCI Express x16 verze 2.0 (zpětně kompatibilní s PCI Express 1.1)"
Len neviem ci to pomoze :(
A mozno ze je doska na prd
To se týkalo starých AGP karet, že hodně staré a hodně nové nešly kombinovat. PCIe tento problém nemá. Zatím.