Ktore pouzit pre GF4 MX440 pre najoptimalnejsi vykon a kvalitu a zaroven na plynule prehravanie DVD+DivX na TV-OUT ? Ake mate skusenosti ?
Printable View
Ktore pouzit pre GF4 MX440 pre najoptimalnejsi vykon a kvalitu a zaroven na plynule prehravanie DVD+DivX na TV-OUT ? Ake mate skusenosti ?
Urcite nie necertifikova 4303, tie mi narobily dost slusnu sarapatu. Inak skoro vsetky od 4109 su dobre. S TV out som od 4109 nemal problem a filmiky pozeram v pohode na TV. Co sa tyka vykonu, tam su rozdiely. Dolezite je testovat s rovnakou konfiguraciou a taktom. Ja si hodnoty pisem. Dobre boli 4286, 4290, 4300, 4330. Posledne 4345 sa mi nejako nezdaju. Mensie skore v 3dmarku. Mozno mam najaku chybu v niecom inom? Ale s 4330 som mal okolo 8000 markov, s 4345 sa nemozem dostat cez 7900 a s vacsim taktom ako obycajne.... :?:
43.03 - ty mi jedou gud¨....Nak
4345 je optimizované pro Geforce FX,proto ta ztráta výkonu,na vaše karty je teda zbytečné pak stahovat novější detonátory,během roku se rychlost na těch slabších grafikách prakticky už vůbec nezměnila a už ani nezmění.Citace:
Původně odeslal IvanBeauty