Poradte pls. Kupuju CD pro znamou. Nechci DVD ani vypalovacku jen CD ale co nejlevnejsi ale zadnej shit.
Diky
Printable View
Poradte pls. Kupuju CD pro znamou. Nechci DVD ani vypalovacku jen CD ale co nejlevnejsi ale zadnej shit.
Diky
Sony nebo Teac, oboje 52x...podle toho kolik máš peněz... :wink:
Asi tak
Ja mam Sony 52x a nemuzu si stezovat, zatim precetla vsechno, co jsem do ni vrazil (narozdil od LiteOn52), grabovani audio CD taky v poho. Ma to byt 52x, ale chova se jako 40x, pry kdyz se dyl podrzi tlacitko eject, tak se prepne na 52x. Me se to ale nikdy nepodarilo, na druhou stranu je uplne jedno, jestli 52x nebo 40x. Malym + je jeji velikost - je kratsi. Muzes ji dat i v malym case do spodni pozice, kde u normalni CDROMky narazis na kondiky na desce nebo na RAMku. No a za necelych 800Kc vcetne DPH ...Citace:
Původně odeslal JOHN
Jinak legendou je samozrejme TEAC, ale k 52x jsem se jeste nedostal.
A co Asus ten je dobrej??? Koukam ze Teac je nejdrazssi to je tak kvalitni???
Asus by som nebral, ked uz lacne, tak naozaj ta Sony.
Teac je troska drahsi, no zato dobry.
Asus je nic moc, Teac je legenda... :!:Citace:
Původně odeslal JOHN
Ok budu se rozhodovat mezi Sony a Teacem uvidime co bude skladem
Dobry vyber
Nevim jak klasicke CD-ROM mechaniky, ale vsechny nove vypalovacky pro Sony dela LITEON ! Takze bych spise bral TEAC...overenou kvalitu ;DCitace:
Původně odeslal JOHN
Tak to naozaj neviem...
Ak ich naozaj vyraba Liteon, tak potom jednoznacne TEAC
Moja RW Teac max. spokojnost, precita aj nemozne.
Ja proti LITEON mechanikam zas tak moc nemam (to bych ji jinak nevlastnil). Jedine co mi vadi je pomerne velka hlucnost. To ze vsechny novejsi vypalovacky SONY jsou OEM LITEONy je vseobecne znamy fakt.Citace:
Původně odeslal Axel
Heh len tak pre srandy ASUS a TEC spolu robia vypalky takze ten ASUS aj ked palka tiez nebude taky shit, ale to len aby rec nestala ;D
...mne osobne je dost jedno ci tu moju Sony52x vyrobil LiteOn alebo niekto iny, dolezite je ze funguje v pohode :wink:
asi tak, no... :wink:Citace:
Původně odeslal .:::iGor:::.
mam 2xTEAC..... tagze no comment ;D ;D
mal som NAPALOVACKU MSI 48/40/16 / ci jako to bolo ??? /ale ta vydrzala neceleho pol roka a isla na reklamaciu.
........... takze ak kvalita za rozumnu cena tag TEAC / ??? alebo ze by COLON ;D ;D /................
Meli skladem jen LG tak jsem ji vzal co si o ni myslite???????? Neni to pro me ale stejne me to zajima.
Diky JOHN
LG-DVD je total shit, pochybujem ze CD-ROMKA bude lepsia. Inak vo vseobecnosti vsetky dnes predavane CD-ROM su shity, ale ked neni na vyber asi TEAC 52 :|Citace:
Původně odeslal JOHN
Před cca rokem jsem do jednoho kompu taky "musel" (nebyla vata) dát LG a doteď ,pokud vím, jede bez problému.
Ten Teac 52x CD-ROM sem mel v ruce a alespon podle zpracovani stoji za hovno, oproti treba mymu Teacu CD-540E je trikrat lehci a zpracovani vypada na nejakou no-name smejdku nez na (driv) renomovanyho vyrobce. Tu CD-ROMku bych si urcite nekoupil. Ja bych vybiral mezi LiteOn a ASUSem...
:!: Ať LITEON či ASUS je v celku jedno :wink: Před 5měsíci jsem kupoval CDromku! Rozhodoval jsem se mezi sony52x a Lite-on52x. Vybral jsem LITEON . Zatím mi přečetla všechna CDčka i RWčka . Musím se přiznat že sem se LITEONu dost bál, ale není vůbec špatná! 8-)
PS: hlavně né Cyberdrive !!!!!!! :-o :-o :evil: :evil: :!: :cry: >:E
Rozhodne nie Samsung(Compaq), Acer/Benq a MSI.
Sony 52x su tiez poriadne shity. Dobre su Toshiby 32x a vyssie (24x nie, to je este shit).
nemůžu s tebou souhlasit...o Toshibách nic newim, ale Sonek jsem pár v ruce měl a všechny šlapou jako hodinky... ???Citace:
Původně odeslal Rainbow
Podľa mňa sú Sony tiež shity. Inak Toshiba 8x- tiež šit a pokiaľ viem aj Toshiba 40x nič moc.Citace:
Původně odeslal Rainbow