GA-P35-DS3L-zvuk předního panelu
Jediný problém s novou deskou mám ve funkci předního panelu ať v biosu koukám jak koukám nemužu se dohledat jakékoliv položky front panelu,u staré desky to bylo snadné v položce FP stačilo z HD přepnout na AC97 a bez problému....jsem lama a jen to nevidím bo je v tom jiný háček....díky za rady:)
Re: GA-P35-DS3L-zvuk předního panelu
mam takovej pocit ze u teto desky ta volba v BIOSu vubec neni ale zejtra se ti pokusim mrknout v praci.. predpokladam ze CTRL+F1 jsi zkousel ;)
jj zkoušel,teď jsem byl snad 20min v biosu...nic:confused: ..fakt nevím co s tím,je to sice drobnost ale strašně to otravuje,všude se mi plete kábl od sluchátek s mikem...díky za zájem:)
tak te asi nepotesim, ta deska to fakt nema.. ani v poslednim BIOSu ta moznost neni :confused:
Citace:
Původně odeslal
rombo
tak te asi nepotesim, ta deska to fakt nema.. ani v poslednim BIOSu ta moznost neni :confused:
Hm,i když je to levná deska považuji to za dost velkou chybu jestly se s tím nedá nic dělat,právě proto že její cena je příznivá a její OC schopnosti slušné,musí se dobře prodávat a snad nejsem sám kdo používá výstup pro sluchátka na předním panelu,tak to musí být řada lidí naštvaná:mad: no neva už jsem to tu nějak porovnal a kabel nepřekáží....ale stejně mě to štve.
rombo dík za snahu
a tobe nejde vubec predek na bedne?? zkousel si v Realtek Manageru zaskrtnout polozku Ignorovat rozpoznani predniho panelu??
no výstup pro lsuchátka a mic jede v dižitl režimu nějakym....takže z toho moc nemám,na Asusce jsem měl možnost konfigurace a výběr mezit tím dižitle signálem a klasickým analog...v biosu.V tom realtek prográmku jsem pátral ale bezvýsledně
Záleží jakej máš konektor vedoucí z front panelu zapíchlej do desky, u mojí CM Centuriona byly dva (na jednom svazku), jeden jako HD a druhej jako AC97... V Biosu jsem nic nenastavoval, jenom v Realtek ovladacich...
Citace:
Původně odeslal
Doktor-Prase
Záleží jakej máš konektor vedoucí z front panelu zapíchlej do desky, u mojí CM Centuriona byly dva (na jednom svazku), jeden jako HD a druhej jako AC97... V Biosu jsem nic nenastavoval, jenom v Realtek ovladacich...
Je tam AC97,žádný jiný.Zkoušel jsem v realteku snad všechno i naprosto nesouvisející nastavení...nic,už jsem ze zoufaství zkoumal i celej kabl z front panelu až k desce jestli není poškozenej.Tak si holt musím zvyknout,na nefuknčí FP se neumírá,pokud uvážím všechny nedostatky předchozích MB,je tohle ten uplně nejmenší:D
Tak jsem z nudy zkusil přeinstalit ovladeče k desce,tudíš i pro zvukovku a přední panel fachá...nevím kde byla chyba ale funguje to:confused:bohu dík:)
Citace:
Původně odeslal
Gestler
Tak jsem z nudy zkusil přeinstalit ovladeče k desce,tudíš i pro zvukovku a přední panel fachá...nevím kde byla chyba ale funguje to:confused:bohu dík:)
Ako Ti uz aj rombo radil - mal si preklikat v realtek manageri moznosti rozpoznavania predneho/zadneho vystupu. Niekedy sa to zvykne zaseknut/zblbnut, a potom nereaguje na zasunutie jack-u ...
Citace:
Původně odeslal
PiT
Ako Ti uz aj rombo radil - mal si preklikat v realtek manageri moznosti rozpoznavania predneho/zadneho vystupu. Niekedy sa to zvykne zaseknut/zblbnut, a potom nereaguje na zasunutie jack-u ...
To jsme zkoušel hned jak mi to poradil ale bez efektu,po reinstalu najednou jede a bohu dík,funguje stále:)
Děkuji vám, taky mi to nefungovalo, přeinstaloval sem ovladače a dal "Disable front jack detection" a funguje mi p. panel.
Teď mám ale jiný problem, téměř neustále mi to bzuči (ani ne nahlas, ale je to dost rušivé=nepoužitelné), nevíte co s tím?
Citace:
Původně odeslal
SoMeoNe
Teď mám ale jiný problem, téměř neustále mi to bzuči (ani ne nahlas, ale je to dost rušivé=nepoužitelné), nevíte co s tím?
jednou jsem to taky zazil, a byl to vadnej predni panel (audio) na skrini ;)