Propojení PC s Tel. přes Bluetooth
Cus all.
Prosím o pomoc s propojením mého notebooku VBI HELL 90 a mobilního tel Soni Ericsson K 320i.
Nevím jak se to dělá nikdy jsem tp nedělal a jsem v tom naprostý laik.
Bluetooth jak v PC tak v tel je zapnuté
firewaly v PC vypnuté - všechny (seagate,Nod32, windows)
PC:
Windows XP sp3
Bluetooth Broadcom 2045
Chtěl jsem použít program MyPhoneExplorer ale nic!?
PC najde správně tel jeho název i typ, dám připojit PC k tel. ten se mě dotáže "neznámé zařízení požaduje přístup k položkám v tel". - POVOLIT? dám ANO pak se mě zeptá zda přidat do seznamu zařízení což jde dát jen ano a pak to chce po mě přístupový kod což nevím co tam dát? Mám nějak nastavit něco v tom tel?? synchronizaci v tel nemůžu najít?!
Díky za rady
Re: Propojení PC s Tel. přes Bluetooth
Bod cislo jedna je, ze musis zarizeni sparovat. Zapni v tel. bluetooth a dej mod viditelny a na PC dej pote vyhledat zarizeni. Kdyz PC najde tvuj telefon, potvrdis a system se te zepta na heslo, neco zadej napr. 1212 a to same by po tobe mel chtit po chvili i telefon, kde zadas pochopitelne tentyz klic - a mas sparovano.
Pak si v konfiguraci nastavis uz jen virtualni COM porty, na kterych pobezi bluetooth serial port a mas vyhrano.
vše mám PC tel vidí Tel. PC vidí. Přes program Soni Ericsson PC suite (nejnovější) je spáruji . tím se do tel seznamu zařízení přidá PC. Toť zatím vše kam jsem se dostal. Ted mi prosím vysvětli jak na tohle:
Citace:
Původně odeslal
ctrl_j
Pak si v konfiguraci nastavis uz jen virtualni COM porty, na kterych pobezi bluetooth serial port a mas vyhrano.
Díky za pomoc
Díky za pomoc! už to funguje! Bylo zapotřebí vytáhnout baterku s mobilu pak se to přihlásilo normálně! Divný co? Našel jsem to na webu mobilmánie!! Ale moc díky! +k
No tak to je haluz, nektere founy holt maji drobne musky :) ale hlavne ze to jede.