Základní deska..P31 nebo P35
Po skušenostech s Asus P5B SE jsem se rozhodl pořídit jinou desku,rozhoduji se mezi Gigabyte GA-P31-DS3L a Gigabyte GA-P35-DS3L,jsem nakloněn spíš druhé z nich protože sleduji že u většiny majitelú se osvědčila,nebránil bych se ale ani P31 pokud není z nějakého významného hlediska horší než P35.Díky za rady:)
Re: Základní deska..P31 nebo P35
P31 je osekane P35, vykonnostne by to malo byt to iste..ale kedze to nema ICH9 ale len ICH7, tak tam bude urcite rozdiel ;) ..urcite by som na tvojom mieste kupoval GA-P35..ako vidim v profile, aj kvoli OC :)
OK také jsem se k ní přikláněl....jdu nakupovat:) dikes
Deska koupena,sprovozněna a taktí se na ní fajn:)
vidim ze ti to dalo o 400MHz viac, tak dufam ze si spokojny ;)
Nejenom 400Mhz + ale také deska nemá problémy s paměťmi Patriot,což mě před tím strašně omezovalo,nehledě na komfort který deska poskytuje v taktění a možnostech nastavení téměř čehokoliv,za 1600Kč jsem moc spokojený..jediné co mě jen trošku mrzí je že jsem musel byť nepatrně zvednout napětí pro CPU a to má za následek nefunkčnost C1E tuším,snížení napětí CPU v momentě kdy EIST sníží násobič...v konečném výsledku to hlavně otravuje tím že Fan na CPU má stále kolem 2200rpm což už je slyšet....snad to spraví pořádný chladič:)
RightMark si skusal? pri nom mozes mat OC na procaku na maximum a zaroven frcat na najnizsom moznom nasobici...ja to mam tak na PC1..10x260 pri full load, a 4x260 pri idle...teplota sa mi drzi vtedy pod 35, inac je to 65 niekedy :D
No už jsme asi silně OT(nákupní poradna:confused:)ale tohle není muj problém změna násobiče mi funguje,E6400 umí ale pouze 6-8x,jak ale sáhnu na Vcore v biosu tak odpadá funkce snížení napětí CPU při idle,teploty jsou ale do 50°,při orthosu nepřesáhne 65°..což snad není teplota kterou by CPU neunesl..ale lepší chladič je seznamu věcí které koupím do Pc na prvním místě;)