aneb stalo se co muselo a syn mi ji poslal ze schodu...
Cimz zrejme zlikvidoval Antishake (zaostri, ale nevyfoti, pri zapnuti tak divne zavibruje).
Nema nekdo tip na spolehlivy servis, co jeste umi KM v Praze?
Diky
Printable View
aneb stalo se co muselo a syn mi ji poslal ze schodu...
Cimz zrejme zlikvidoval Antishake (zaostri, ale nevyfoti, pri zapnuti tak divne zavibruje).
Nema nekdo tip na spolehlivy servis, co jeste umi KM v Praze?
Diky
Dřív byly dobré zkušenosti se servisem v Prostějově a imho pořád K-M a Sony dělají, takže bych zkusil to ... Určitě si nech napřed cenu odhadnout, je možné, ač to nerad říkám, je možné, že oprava bude dražší než hodnota foťáku :( .
ja sa obavam aj toho ze vobec taky diel uz nemusia vediet zohnat
a je pravda ze pri sucasnej cene A200 sa to naozaj uz nebude musiet vyplatit ...
tak nejak s tim, ze by oprava stala vic nez novy fotak pocitam, proto bych radsi servis, kam muzu osobne zabehnout, aby mi rekli jestli to ma nebo nema cenu...
Nj, jenže jde o to, že tohle (stejně jako většinu dalších věcí) nejsou schopní opravit (a tím pádem ani nacenit) v lecjakém servisu, těch použitelných servisů budou v republice imho jednotky.
Co to je za obchod naproti AWH na Jiřáku? Tuším, že tam dělali nějakou takovou značku, ale nevím jestli Konica Minolta, nebo Pentax... a nebo jsem úplně mimo?