Zdarec lidi tak mne napadlo kolik asi papa muj pc kdyz je vypnutej.Kamosovi to pry komplet zere caa 20W coz mipripadne opravdu moc.Mate to nekdo zmerene?
Printable View
Zdarec lidi tak mne napadlo kolik asi papa muj pc kdyz je vypnutej.Kamosovi to pry komplet zere caa 20W coz mipripadne opravdu moc.Mate to nekdo zmerene?
Acer Travelmate 5520 1W/STR 3W
GA-MA78G-DS3H + Seasonic OEM 3W/STR 4W
...ale potkal jsem i pc co měly okolo 20W.
Právě jsem o tom taky trochu přemýšlel a zároveň i o jiném zdroji (bluestorm) udajně má standby méně jak 1w ale to pišou prodejci... a další dva žrouti kabl modem a router kterym net rozvadim na 2 další pc
mne vystrasila veta kterou nekdo pronesl o repru Genius SW 5.1 HT.. ze v klidu zerou nejakych 15W , zacal jsem ho vypinat pac stejne trochu neprijemne hučí ale zajimalo by me co je na tom pravdy.
Když jsme u těch repro, tak nevím jak Genius, ale nechápu svoje Xoro HXS 532. Ve stand-by žerou těžko uvěřitelných 30W!, přitom když jsou zapnutý a ticho nebo dokonce i když hrajou tak berou 23W, pouze pokud jdu s hlasitostí pořádně nahoru tak to začne stoupat, ale ta hranice je dost nad úrovní běžnýho poslechu při práci.
Mnohe repraky maju smejdove trafa - Genius urcite a zjavne Xoro tiez. Ak to nema vypinac na primare, tak zapojit do predlzovacky s vypinacom a vypinat to cele.
vcera na LP jsem meril spotrebu myho PC-bez monitoru (diky Foxi ;-))
idle 92W
burn 1core 112W
burn 2core 132W
hrani trackmanie 122W
vypnuto 7W
tak jsem vse promeril a pc v stand by caa 7w ale repro Genius HT 17w
Telka 37 LCd+SAtelit+DVD caa 15W mikrovlnka 3w
Cele si to bere 41 W kdyz nejsem doma a nic neni zapnute to je brutalita a za rok to naskace do nehoraznych vysin tak ted vse resim vypinacima zasuvkama
tak to sem si presne o tech geniusech myslel..
jinak jaky mate wattmetry a kde nejakej koupit? jak byly ty jedny v lidlu za 4 kila ty uz nemuzu nikde sehnat