Jde v WinMakeru ukládat i do jiných než připravených formátů? Nechci ukládat věčně do WMV, hodil by se DivX... nějde to nějak udělat?
Printable View
Jde v WinMakeru ukládat i do jiných než připravených formátů? Nechci ukládat věčně do WMV, hodil by se DivX... nějde to nějak udělat?
sezen si neco poradneho,toto je na nic :wink:
OK. A návod snadno a rychle v Premiéře 6.5 rozsekat importovanej klip jako to dělá Movie Maker při importu by byl?
jestli myslis to jak nektere programy nactou klip a rozdeli to do jednotlivych oken ktere pak davas za sebe tak tohle zaplatpanbu premiera nedela (teda nevim jak 6.5 ale vsechny starsi to nedelaly)
Na prvni pohled se vam to mozna zda dobry ale jestli chcete neco strihat trochu vazneji tak to akorat zneprehledni a komplikuje (delal jsem to v ulead ale rek bych ze wmm nebude o moc jiny)
Hm, tak jsem to dostříhal ve WMM, fakt nádhera.... :roll:
Př ukládání 55min filmu do DV AVI NTSC (nejméně komprimovaný) 25Mb/s mi schroustnul 1,6GB!!!! RAMky... ostatně to i při jakýmkoli jiným výstupním formátu... A výstupní soubor měl ve finále 12GB, který teď komprimuju do DivX...
Takže WMM never more, Premiere rulez, jen bych potřeboval vědět, jak rozstříhnout importovaný fajl?
normalne udelas novej projekt.
importnes videjo a pak jak mas dole tu timeline kde vidis jak je video ci hudba dlouha tak vlevo je panel. Na nem je takova nastroj takova nejak carka a uni ziletka. Ten zvolis a pak tim kliknes na to co chces krajet a v miste kde je ta carka se ti video rozrizne. ju?
Rozřezání importovanýho fajlu:
1. klepneš na klip, abys ho otevřel v náhledovým okně
2. pomocí složenejch závorek nastavíš na posuvníku "aktivní" oblast
3. přetáhneš klip myší do tajmlajny - přetáhne se pouze označená část
OK, OK, díky za kuchařku :) doma na to mrknu.