Hledac nezabezpecenych Wifi siti - projede otevrene site a zkusi ping na net, znate?
Zdravicko,
casto takhle cestuji a nemam jeste mobilni internet, ale vicemene neni problem kdekoliv zachvili najit nezabezpecnou sit, ktera ma net, ale je to dost opruz to vsechno projizdet, a tak by me zajimalo, zda existuje nejaky program, co by fungoval nejak takhle
(+ ulozil by stavajici nastaveni site)
+ projel vsechny nezabezpecene site s defaultnim nastavenim DHCP - pridelovani IP
+ u kazde zkusil ping treba na seznam.cz a kdyz by to slo, tak by tu sit vybral, pripadne by jeste mohl porovnavat z vice siti, ktera ma lepsi signal ci ping, to uz jsou vse paradicky, ale stacilo by proste neco, co mi najde rychle sit s netem...
Myslim, ze takovy program vubec nemuze byt slozity, mozna by to pro nekoho mohla byt dobra myslenka na neco takoveho naprogramovat, ale myslim ze neco takoveho musi byt!
Diky moc a preji hezky den!
Re: Hledac nezabezpecenych Wifi siti - projede otevrene site a zkusi ping na net, zna
Zdravicko, nikdo o nicem nevi tedy? :/
Re: Hledac nezabezpecenych Wifi siti - projede otevrene site a zkusi ping na net, zna
Ahoj, nestačilo by zatím provizorně něco takovéhleho :) http://www.agen.cz/produkt/61728/Ken...inder-Plus.htm
Ještě jsem trochu pohledal, je to sice pro Mac, ale třeba tě to někam nasměruje i pro PC :) http://www.bestsoftware4download.com...-flzlfoyr.html
To je fajn, ale nepotrebuju, mam mobil s wifi a tam si muzu rychle sam zmerit zda neco chytam. I na ntb si snadno zjistis zda neco chytas, ale nejvetsi prace je vybrat sit, ktera pojede na strandardni DHCP do internetu... pripojovat odpojovat takovych 10 siti uz je haluz dost velkej. Pritom cyklus by to s pingem mel za raz dva...
tak si něco napiš, když po tom tak toužíš :idea:
Nemam na to bohuzel dostatecne znalosti :(
Není to sice přesně to, co hledáš, ale trochu by pomoci mohl: network stumbler
V podpise máš, že používáš linux -> neměl by být velký problém napsat si nějaký skript, který to zvládne... vylistuje seznam sítí (man iwconfig), připojí se k nim cyklicky (man iwconfig, man bash) a pingne (man ping) a vypíše výsledek (man bash).
jo jasny, ale prave ted upravuju podpis, je starej jak metuzalem, linux uz nejedu a ta sestava tam uz je taky jina :) Ale jasny no, miris stejne jako ja, cela ta vec je programove trivialni, jen to napsat, coz ja neumim pro win :) Umim v zakladu Delphi a do tech by muselo byt zas 100knihoven aby to neco takoveho umelo :D