-
Analog TV karta
Ahoj, potreboval bych poradit analogovou (pripadne hybrida, ale analog je nutny) kartu do PCI, nebo PCIE 1x. Podmínkou je kompatibilita s Vista MCE, bezproblemovy chod a lepsi dalkac. Cena tak do 1000Kč. Vubec se v tom neorientuju, takze vazne tapu.
Díky za rady ;)
-
Re: Analog TV karta
V dnešní době jsou top tv karty od firmy AVerMedia. S analogem ale často bývá problém kvůli rušení, takže bys to musel vyzkoušet a až potom se rozhodnout.
-
nejde ani o top kvalitu obrazu, byli jsme zvykli na jakysi tuner Tapio, ten ovsem odesel do kremikoveho nebe. Prioritu ted ma moznost ovladat na dalku pres Vista Media Center
-
Klasický analog už je dneska pasé. Kdyžtak si už kup nějakou hybridní kartu. Jak jsem psal, AVer je docela ok. Ovladačů je více druhů, např. já mám takový velký bílý, který je přímo určený pro ovládání AVer MediaCenter (něco jako Windows Media Center). Jestli funguje i přímo na Win MCE nevím.
Ale jak už jsem psal. S analogem bývá problém u všech karet, tak nejdříve doporučuju vyzkoušet.
-
Sice je to OT, ale analog jeste urcite mrtvy neni. Nebo tobe snad DVB-T nabizi cca 40 kanalu ve vyborne kvalite?
-
Jsem to myslel na způsob, že kupovat čistě analogovou kartu je zbytečné. Co se týká vysílání, tak v místě s výborným analogem se digitál nechytá (aspoň ne ten český).
-
Osobní zkušenost nemám, ale kdybych měl vybrat, tak asi AVerTV Hybrid Speedy nebo to samý do PCI AVerTV Hybrid+FM.
Jenom pozor na to, že tyhle karty prej nechoděj pod 64bit OS se 4GB paměti nebo více.
-
tak tahle limitace nevadi, ale nevite jak je to s DO a MCE?