Re: Nestartujici GA P35-DS3.
A ten stary zdroj funguje? Protoze jak to popisujes tak to vypada ze ti odesel zdroj a vzal si sebou i desku (a mozna i neco jineho).
jak to muzu zjistit? historicky si pamatuju jen spojovani nejakych pinu na 20pinovym ATX konektoru...
jinak deska na prvni ocuchani nesmrdi ani neni videt, ze by nekde byla zacernala nebo tak.
Zdroj zapneš tak, že v ATX konektoru propojíš zelenej drát s libovolným černým.
Citace:
Původně odeslal
riksa
Po spokojenem pul roce s touhle deskou se mi prestal zapinat komp - deska ani nezareaguje, vetraky se neroztoci, nic. jako prvni jsem vymenil zdroj za corsair hx520, protoze upgrade zdroje jsem mel stejne v planu.
nicmene po vymene zdroje to vypada tak, ze pri spusteni se roztoci disky, na chvili se roztoci a vzapeti zastavi vetrak na CPU. signal z grafiky nejde, ledky na klavesnici taky nesviti.
nejaky napad, co by to mohlo byt, nez dam desku na reklamaci?
diky
Ahoj, viděl bych to na umřelou desku, ale dřív, než to dáš na reklamaci, ji klidně můžeme vyzkoušet u mě. Občas tahle platforma vykazuje nepředvídatelné divnosti a třeba já jsem P35-DS4 po výměně zdroje za lepší oživoval 2 hodiny...
Citace:
Původně odeslal
Darth Maul
Ahoj, viděl bych to na umřelou desku, ale dřív, než to dáš na reklamaci, ji klidně můžeme vyzkoušet u mě. Občas tahle platforma vykazuje nepředvídatelné divnosti a třeba já jsem P35-DS4 po výměně zdroje za lepší oživoval 2 hodiny...
takze divnost desky potvrzuju.
po vcerejsim celovecernim laborovanim se zapojenim a vypojovanim jednotlivych komponent jsem vse slozil, zapnul a ono to jelo. zkusil jsem to cvicne nekolikrat vypnout a zapnout a vse je ok. skutecne netusim, v cem byl problem ???
Citace:
Původně odeslal
riksa
takze divnost desky potvrzuju.
po vcerejsim celovecernim laborovanim se zapojenim a vypojovanim jednotlivych komponent jsem vse slozil, zapnul a ono to jelo. zkusil jsem to cvicne nekolikrat vypnout a zapnout a vse je ok. skutecne netusim, v cem byl problem ???
Tak hlavně, že to šlape - některé věci je snad lepší nevyšetřovat, protože příčinou bývá něco mezi nebem a zemí... :mweheh::mweheh::mweheh:
Tak to súhlasím s DS3 mám podobné skúsenosti našťastie stali sa mi len 2x.
Neboj sa, ono sa to poserie znovu - vtedy, ked to najviac budes potrebovat. Asi su tam nejake studenaky a ked sa to vhodne poohyba, tak to funguje.