po naistalovani tehle driveru se mi po restartu rozpadou barvy na uplny silenosti
ale kdyz nastartuju v nouzovim rezimu je to OK
to same mi delaj i 42,82
ale 41,09 sou naprosto OK
Printable View
po naistalovani tehle driveru se mi po restartu rozpadou barvy na uplny silenosti
ale kdyz nastartuju v nouzovim rezimu je to OK
to same mi delaj i 42,82
ale 41,09 sou naprosto OK
kamosovy po nainstalovani sa preblikne obraz a potom to ide ok ;D
TO robi aj ked mas Grafu na defaulte, alebo len po tom overclocku ???Citace:
Původně odeslal fabsa
i na default
ma Quadro 4 XGl 380
v podstate je to GF4 MX440
delalo to i na ti 4400
ale to bylo taky quadro
nevim co si mam mysle¨t ale 41,09 rul
to je detonátor hlavně pro Geforce FX,instalovat to na tvojí kartu nemá smysl.Citace:
Původně odeslal fabsa
Diky za radu idem kamosovy odisnstalovat najnovsie detonatory :o
hm. ja jen nevedel proc to dela sem ani necekal naky novy vykon me to na moje CS staci ja nove gamesy neparim
CS only and Rulezzz
Ja neviem ale ja mam DirectX 9.0a + tie Detonatory a vsetko bez problemov...
Ja tiez ziaden problem na Win Xp+DX9a+43.45.
já sice nemám DX9a ale obyč DX9 a pod WinXP mi s nějakou chybovou hláškou padá Unreal2
A co ti to zahlasi???Citace:
Původně odeslal sid
AMD Athlon XP 1600+ @1900+ (1580 Mhz ) AGOIA / TITAN TTC CU5TB / MB ECS K7S5A O/C BIOS Cheepo / 2x128 MB SDRAM PC133@150 PQI/APACER / GF4MX440 4xAGP //// inno3D 270/400@340/479 5ns HYNIX + ventilator z chladica EVERCOOL ND12a pasivy na pamatiach / COMPAQ V70 / Seagate B. 20 GB 5400 Rpm. / Realtek Fast Ethernet PCI Adapter 100/10Mbps / SB LIVE 5.1 DIGITAL / ATX 250W / CDRW TEAC W58E 8x8x32, DVDR TEAC 516E 48x16x2 / Windows XP Professional Eng. SP 1 / Repro:KINYO SW-210 + ENCORE P-160-3D /
na GF4Ti s DX9 no problemo..všecko zatím jede..Generals,Unreal2 i MSRallisport
Ak tym myslis mna tak potom mne to robi ne novymi ovladacmi ale preto ze som si softwareovo pretaktoval graficku kartu a na zaciatku windowsu sa mi to natiahne...Citace:
Původně odeslal maros000
U mna su tie ovladace ties nepouzitelne . Mam DX 9 . Freelancer ma bud rosipanu grafiku alebo strasne dlho loaduje ,alebo sa uuplne zatne komp . 42.86 su u mna v pohode .
To viem ze to pri pretaktovani musi prebliknut ale jemu to preblikne asi 3 alebo 2 raz ;D a pri starych mu to nerobi ;DCitace:
Původně odeslal Rapasoft
Potvrdzujem Win Xp+DX9a+43.45 v POHODE ;D
Dnes som ich nahodil ale nezistil som nejaky rozdiel ani k horsiemu ani k lepsiemu :? Ale mam ich na DX8.1 bolo by lepsie ak by tato verzia chodila naDX9 :?: :idea:
Kua kam zmizel můj post?Vysvětlí mi to někdo?
To Fabsa:
Hm mne idu v pohode(GF3Ti200) aj na GF4MX440 od Gainwardu isli bez problemov 8-)
Já to samé -DX 9 + nové detonátory -žádný problém ale jen mi začala po nainstalování DX 9 tisknout černobíle tiskárna :)))))Citace:
Původně odeslal GABO
Win XP + DirectX 9.0a + 43.45 bez problému.
mel sem je dotedka ma uplne f pohode tadka sem tam šoupnul 43,51 a vypadaji taky OKCitace:
Původně odeslal fabsa
I Toca sla fpoho???Citace:
Původně odeslal -Ja8k1-
BTW:kolik mas v 3D Marku :lol: :lol: :lol:
WinXP+43.45+DX9.0 bez problemov,ale!obraz na TV ziadny,jedine TV Tool alebo starsi VPlayer tusim 0.4 :|