-
upgrade pc
tak potrebujem poradit trosku s vyberom HW uvadzam zoznam aj s moznostami z ktorych vyberam ale zmenam sa nebranim dakujem za rady
dovod upgradu je ze cast mojej zostavy odchadza a ja potrebujem nieco nove :)
MECHANIKA: kupim LG alebo samsung
CPU: E8400 _ asi naj vyber, este som uvazoval nad QUADom ale tam uz je cena trosku vyssie (2x) v neprospech je viac vyzarovaneho tepla a vyssia spotreba
MB: a tu je ten najvacssi problem lebo neviem co zobrat obmadzil som to na 2 vyrobcov: 1. GIGABYTE a 2. ASUS ale konkretny model som nevyberal je ich strasne vela
(poziadavky: P45, min 6xsata idealne viac, min 2xPCI pouzitelne, ddr2, ...) CENA idealne do 5000sk ak to bude stat zato priplatim si na max 7500!!! doplnam konkretne modely: GA-EP45-DS5 / DQ6, asus P5Q Deluxe / Maximus II Formula
CASE: CoolerMaster Stacker 830 EVO - luxusna skrina za luxusne peniaze, splna v podstate setky poziadavky ako len velke pozicie, moznost reverse atx ktory samo vyuzijem, pekny dizajn, dostatocne priestranna - konecne, vynikajuce moznosti chladenia, kvalita spracovania. asi setko som spomenul ...
pozeral som aj ine modely od CM ale nejako som tam velke rozdiely nevidel (napr.: 831...este by ma zaujimal rozdiel medzi obycajnou a modelom EVO?) padol mi do oka este model Cooler Master Cosmos S ale neviem ci umoznuje reverse atx toto je pre mna podmienka c. 1!!! v ostatnych paramatroch je okej
(dost by ma zaujimalo co znamenaju v slovenskej reci skratky: E-ATX, PICO-BTX? viem ze je to oznacenie typu MB)
LCD: HP2465 _ nic lepsie sa v danej cene neda zohnat ak sa mylim vyvedte ma z omylu
ZVUKOVKA: X-FI platinum fatality _ chcem ten panel do 5,25" pozicie + ovladac sa obcas zide
REPRO: logitech Z5500 _ cital som dost pozitivnych ohlasov a skusenosti ze su to paradne repro aj paramatre tomu nasvedcuju
KEY: G15 _ tu je ale trosku problem pretoze som nenasiel ziadny obchod kde maju povodny model, otazka je da sa este povodny model niekde zohnat ??? ak nie som nuteny zobrat G11 aj ked velmi nerad chcem ten display, novy model s tym oranzovym podsvietenim ma absolutne neoslovil aj po dizajnovo / funkcnej stranke to je horsie
MYS: G9
cakam rady dakujem
-
Re: upgrade pc
Tvůj výběr mi přijde optimální, jen ohledně hlodavce mohu z vlastní zkušenosti napsat, že má příšerně tvrdé kolečko na zmáčknutí, jinak ve všech ohledech 100% (včetně designu, asi jsem uletěný ;)). A případně k ní krásně jde podložka Razer eXactMat X speed (hliníková).
A co zvukovku ASUS Xonar?
-
tak vyber je zatial konecny len z casti pretoze pri: MECHANIKE, MB, CASE, KEY mam na vyber viac moznosti a toto by som potreboval uzrejmit
k zvukovke podmienkou je panel do 5,25" pozicie a dialkovy ovladac toto X-FI ma
-
ma este niekto nejake navrhy a rady budem vdacny dakujem
-
ohladom DVD mechaniky, skus sa pozriet aj na ASUS... na cd-r.cz najdes recenzie ktora ma ake muchy...podla toho by som siel (napriklad hluk, schopnost citat poskriabane DVD a pod.), G15 by si mohol splasit hadam v NAYi, mozno im ostali este stare modely..alebo neviem no..ja proti novej G15 nic nemam, ale nechcel by som ju :) setrim na Lycosu...dosku by som mozno pozeral aj nieco s nforce, prip, x48 chipsety...ale to je na tebe..proti Case nic nemam, ale ja by som siel do Antecu