ACE Mega codec vedlo k zesvetleni obrazu
Ahojda,
nainstaloval jsem na NB Toshiba paket kodeku z ACE mega codec pack a po instalaci se obejvila hlaska "nastaveno nekompatibnilni barevne schema", prislo mi ze obraz zesvetlal v celem rozsahu, takze stmavovani pres FN klavesu a podobne je v mensim rozsahu a ted nevim jak stim, jak se dohledat toho ce stalo...
Existuje nejaka sprava hlaseni??
Moc dekuji za opdoved
Mira
Re: ACE Mega codec vedlo k zesvetleni obrazu
Zřejmě se ti nainstaloval nějaký filtr, který upravuje obraz při přehrávání. (např. divxg400, ffdshow..) Mrkni do systray, jestli se ti tam po spuštění přehrávání filmu objeví nějaká nová ikona a pokud ano, tak prozkoumej co to je. Mohlo by tam být právě toto nastavení.
Cauves, jenze ono to dela normos v oknech, win, wordu a excelu...
NB jsem vratil do obchodu, protoze clearbright ma holt vysokej jas asi sam o sobe a na toshiba prkaticky navic nejde ani poradne regulovat...
Mira
ACE Mega Codec Pack vůbec nedoporučuju používat, na své dřívější sestavě jsem pak měl problémy s některými hrami a obecně se zvukem (možná nekompabilita s tehdejšími SB drivery?).
Používám K-Lite Mega Codec Pack a spokojenost ;-)
Citace:
Původně odeslal
Ogre
Cauves, jenze ono to dela normos v oknech, win, wordu a excelu...
NB jsem vratil do obchodu, protoze clearbright ma holt vysokej jas asi sam o sobe a na toshiba prkaticky navic nejde ani poradne regulovat...
Mira
uff, takze asi neni co resit?
nicmene pochybuju, ze ace mega codec pack by zpusobil zmenu jasu globalne vsude..
Mno, tyhle různé pofidérní balíčky dokážou ledacos...