Jaký program na zpracovani videa...
Potreboval bych poradit:
-- mam natocene zabery na digi kamere (miniDV pasky)
-- potrebuju jednak vystrihnout co potrebuju (to vim ze umi treba pinnacle studio)
-- co je ale dulezite potrebuju spojit 2 zabery v jedno video (treba pul obrazovky jedno video - druha pulka druhe) a sesynchronizovat
-- ve vysledku bych z toho potreboval udelat verzi na web (to zase umi asi flash MX)
..pro lepsi predstavu mam vzdy natocene regulatory 1) primo model jak se tam neco deje 2) zaber z monitoru -vykresleni grafu.
diky za tipy
Re: Jaký program na zpracovani videa...
Adobe Premiere by to neuměla??? Ta je ale pěkně mastná, nic free mne nenapadá..
Citace:
Původně odeslal
berraneck
Adobe Premiere by to neuměla??? Ta je ale pěkně mastná, nic free mne nenapadá..
Ja prave nevim proto se ptam :) ... a bez toho abych to vyzkousel asi nezjistim jestli to umi spojit 2 videa v jedno paralelne ....to se prave nikde asi nepise.
Free to byt nemusi - zkusim trial jestli to umi a pak se to kdyztak koupi.
Zdarma mne napada jen AVIDemux, ale osobne ho neznam.
Avidemux je editor video souborů, který kromě základních editačních funkcí (střih, aplikace filtrů,...) umožňuje i konverzi obsahu DVD do multimediálních video formátů AVI (Dix, Xvid), MPG, VCD, SVCD a dalších.
Jinak dost lidi chvali Vegas od Sony.
diky obema - zitra ty softy vyzkousim a poreferuju.. hlavnim problemem se mi jevi to pusteni 2 videi v jednom -snad to nejakej bude umet.
jinak pokud by jste vedeli o necem co to zarucene zvladne tak to nemusi byt free
diky k+
Citace:
Původně odeslal
Poofy
hlavnim problemem se mi jevi to pusteni 2 videi v jednom -snad to nejakej bude umet.
Z softů co jsem používal to v Premiere Pro rozhodně není problém, v Sony Video Vegas taky v pohodě. Spíš jde o to, že to půjde udělat i v něčem levnějším. Zkus Premiere Elements (podle feature setu by to měl zvládnout).
Mírnej problém vidím spíš v tom exportu do .flv, ale Premiere Pro CS3 to už, zdá se, umí (a celkově je ten program velmi kvalitní, doporučuju, pokud bys chtěl investovat větší částku), jak Premiere Elements to nevím (při nejhorším export do .avi a poté konvertování v jiném programu).
Citace:
Původně odeslal
frelichl
Z softů co jsem používal to v Premiere Pro rozhodně není problém, v Sony Video Vegas taky v pohodě. Spíš jde o to, že to půjde udělat i v něčem levnějším. Zkus Premiere Elements (podle feature setu by to měl zvládnout).
Mírnej problém vidím spíš v tom exportu do .flv, ale Premiere Pro CS3 to už, zdá se, umí (a celkově je ten program velmi kvalitní, doporučuju, pokud bys chtěl investovat větší částku), jak Premiere Elements to nevím (při nejhorším export do .avi a poté konvertování v jiném programu).
skvely diky moc ... jako 26.000kc za premiere pro cs3 je dost no ..ale tak jako tak ja to platit nebudu :)
Mam zkusenosti jak s Adobe Premiere, tak i Sony Vegas a myslim, ze oboje je temer to same. A oboje to i zvladnou ;]
Na zpracovani videa jsou tyto dva programy myslim, ze dost dobre. Ale levnejsi varianta jak uz bylo zminene je Premiere Elements.
Jeste bych mel dotaz jak v Adobe Premiere zobrazit ony dve videa vedle sebe? ... potreboval bych tohle rychle alespon udelat nez se s tim naucim trochu lip.
diky
EDIT: tak uz jsem na to prisel - zato mam jiny dotaz jak je mozne ze vyexportuji video - ma 60MB pak pouziju efekt AUTO COLORS a to same video s tim samym nastavenim ma 218MB a dole dela chyby ?
Citace:
Původně odeslal
Poofy
EDIT: tak uz jsem na to prisel - zato mam jiny dotaz jak je mozne ze vyexportuji video - ma 60MB pak pouziju efekt AUTO COLORS a to same video s tim samym nastavenim ma 218MB a dole dela chyby ?
Exportuješ to do .flv?
Citace:
Původně odeslal
frelichl
Exportuješ to do .flv?
jj prave ze jsem porad daval export -> movie ted to delam pres export - adobe encode neco .. a je to mnohem lepsi a hlavne vpohode