Existujou taky sluchdla? Nak me stve to praskani zvukovky a prej digital vystup to nedela!
Printable View
Existujou taky sluchdla? Nak me stve to praskani zvukovky a prej digital vystup to nedela!
ne to je blbost!!!!
to by muselo bejt pres nakej dekoder asi co? Moc se v tom nevyznam...
jo musel by sis udelat vlastni DAC se sluchatkovym zesikem .)
to je skoro mimo misu, digitalni propojeni vyzaduje samozrejme na strane koncoveho analogoveho zarizeni D/A prevod.. ano takova sluchatka existuji, jsou to nektere bezdratove sluchatka vyssi tridy od firmy Sennheiser, tam se do zakladnove stanice/vysilace privede bud primo digitalni signal, nebo se z analogoveho A/D konverzi digitalni vyrobi, pak se digitalne odesle bezdratove do sluchatek a tam projde kvalitnim D/A prevodnikem.. vyhody takkoveho reseni jsou nasnade - odpada hlavni nevyhoda bezdratovych sluchatek - ztrata pri bezdratovem prenosu.. ale pokud se jedna o bezne zarizeni, tak samozrejme NE, nic takoveho se nedela.. neni to cesta k reseni tvych problemu.. sluchatka pres kabel jsou naprosto bezproblemove, pokud ti neco praska, musi se to opravit..
No treba kdyz si je sadim a postim 3DMark tak to zacne vrnet- jak je integrovana.... Nebo treba OPERATION FLSHPOINT tam jak low hudba bezis treba tak to skoro je vic slyset nez ten beh. A to mam mic vypnutej-mute atd!
integrovana zvukovka classic - porid si neco normalniho :wink:
Mne to robi aj Audigy( i ked neviem ci sa da o nej tvrdit, ze je to normalna zvukovka ), proste napr. pri hrani UT2 alebo cohokolvek ineho mi praska v sluchadlach. Sennheisery som vylucil, lebo som ich testoval na hifi atd. a nic, iba krasny super zvuk, ale na compe pocuvam tak akorat vyrobu popcornu :-( Stali mi to pripada ako vybijajuce sa kondenzatory...neviem co s tym aj ked som sice elektrikar, ale jedine tak na papieri od maturity, tam moje el. znalosti koncia.Citace:
Původně odeslal Glassman