Zdravim nema tu niekdo USB disk alebo nevie niekto poradit, lebo by som chcel vediet ci sa s neho daju pustat aj nejake programy, napriklad si tam nieco nainstalujem a pustim to na inom kompe???? Diki
Printable View
Zdravim nema tu niekdo USB disk alebo nevie niekto poradit, lebo by som chcel vediet ci sa s neho daju pustat aj nejake programy, napriklad si tam nieco nainstalujem a pustim to na inom kompe???? Diki
Máš na mysli USB Flash disk ???Citace:
Původně odeslal Mator
No nainstalovat si to tam asi muzes normalne, ale jestli si to nacpe nejake knihovny do adresare s Woknama, tak to na tom dalsim kompu bude asi trochu rvat... :-( Ale jinak by to melo bejt asi v pohode...Citace:
Původně odeslal Mator
Hej myslim usb flash disk, a s tymy subormi na inom compe by problem nebol to sa tam nahra, ide o to ze sa to bude prenasat iba medzi 2 pocitacmi v robote a doma, a nechcem vyhodit kopec love (bral by som asi 512MB) za to ze mi to potom nepojde, tak to chcem mat overene.
Já používám USB flash disk na přenášení dat ze školi domu!!!A je to v POHOCitace:
Původně odeslal Mator
A daju sa z toho pustat aj programi?? Ci si to neskusal ved vies? Diki
Proč né ? je to čistě HDD,akorát přes USB rozhraní,akorát pokud by to jelo přes USB 1.1,tak to by bylo celkem pomalé,přes 2.0 je to o něčem jiném.Citace:
Původně odeslal Mator
Dá s es tím dělat všechno jako s dikem.Jen je to samozřejmě pomalejší. :wink:Citace:
Původně odeslal Mator
A o kolko je to asi pomalejsie ako normalny disk?
Já mám přes USB 2.0 klasický HDD, jako záložní a jdou z něho např. pustit VOBy ze zálohovalého DVD a není to trhaný.Citace:
Původně odeslal Mator
Mam Handy drive 64 MB - rychlost do 1MB/sCitace:
Původně odeslal Mator
USB2.0 case s 30GB diskom - rychlost 8-12MB/s.
Swap by som tam nedal ale prenos dat, avi a mpeg filmy v pohode.
Kdyz to bude klasicky magneticky disk, tak to bude docela rychle, flash disk je pomaly
USB flashdisk je vynikajici zarizeni, na vetsine pocitacu s windows (a mackach) se nemusi nic instalovat - jsou kompatibilni s mass storage device. (plati pro win 2000, win XP), pro win98 je tam instalacni CD.
disk se chova jako normalni disk, vcetne spousteni programu...