poškozeně paměťové buňky na USB Flash disku
Zdravím,
mám USB Flash disk, který systém po připojení sice detekuje, ale data z něho již přečíst nejdou. V jedné nejmenované společnosti zabývající se záchranou dat mi bylo řečeno, že to je kvůli poškozeným paměťovým buňkám. Klidně bych si nechal od nich data "zachránit", problém ale je, že by to prý trvalo několik hodin, tj. nejde to na počkání, a já tam ten disk z několika důvodů prostě nemůžu nechat.
Otázka tedy je, zda-li existuje nějaká možnost jak data z disku zachránit bez služeb odborníků, tj. z domova, popřípadě jaký program nebo jaký postup na to použít.???
Předem dík.
Re: poškozeně paměťové buňky na USB Flash disku
pokud ti specializovana firma rekla, ze to nebude na pockani, neveril bych tomu, ze bude jednodussi a rychlejsi zpusob - tzn. doma, zadarmo a na pockani...
Otazka jak ta firma je duveryhodna :)
Citace:
Původně odeslal
jimmy
pokud ti specializovana firma rekla, ze to nebude na pockani, neveril bych tomu, ze bude jednodussi a rychlejsi zpusob - tzn. doma, zadarmo a na pockani...
Otazka jak ta firma je duveryhodna :)
Myslím, že důveryhodná docela je ..... nejde, že by to mělo být zadarmo a na počkání. Jenom to musí bejt doma :-(.....
Docela by me zajimalo, jak z poskozenych bunek ty data dostanou, kdyz tam vlastne prakticky uz ani nejsou...
Citace:
Původně odeslal
IntEx
Docela by me zajimalo, jak z poskozenych bunek ty data dostanou, kdyz tam vlastne prakticky uz ani nejsou...
No, dám vědět.....