Prosim poradte: USB Safely Remove a Visty
Zdravim vsechny cleny boardu.
Prosim, poradte mi kdo si do Vist nainstaloval USB Safely Remove!
Mam problem s odebranim obycejneho FlashDisku ze systemu. Vzdy se zobrazi hlaska ze je zarizeni uzivano nejakym programe, ale nerekne jakym. Ve WinXP tento problem neznam - pokud opravdu na flesce "nesedi" nejaky program (Word, TotalCommander appod.)
Re: Prosim poradte: USB Safely Remove a Visty
Zkus FileMon, jestli ti řekne něco víc.
... diky za info, SW jsem si stahnul a doma vyzkousim abych zjistil ktery "nerad" mi sedi na flesce. Prudi me to, na stolnim PC mam XP a tam vse jede jak ma. Na totebooku musim mit Visty a samej problem :(
... nikoho nic nenapada jak Visty prinutit aby se na notbooku chovaly rozumne?
Diky za kazdy napad!!
Nainstaloval jsem na PC s Windows Vista Business SP1 + veskere aktualizace, a pracuje naprosto v poradku. Nenastala mi chyba, jako u tebe.
2 Misterio
Diky za informaci. Jedna se o nove notebooky HP, cerstve mnou nainstalovane, kde jsou dalsi "integrovana" zarizeni USB. Ta fleska je relativne velka, 8GB. Nemam zadne zkusenosti s Vistami, jednoho jsem si vsak vsiml, nez jsem nainstaloval ten SW (USB Safely Remove) nemel jsem ani ikonku zarizeni USB v dolni liste i pres to, ze jsem mel flesku zasunutou. Je to tak dobre?
Tento SW prave nahrazuje tu puvodni "utilitku" z Windows, proto nevidis tu standartni ikonu. Ale to se da v tom SW nastavit, zda-li chces aby nahrazovala nebo aby tam byla ikona jako standartni utility na odebrani USB zarizeni, tak i tento SW.
Zkousel jsem to na desktopu z podpisu a vse v poradku, na NB to nevyzkousim, pac mam WinXP PRO SP3.
Jinak, mam taky flashku 8GB (Corsair).